
Κέρδη στη Γουόλ Στριτ και τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια την Πέμπτη
Στο πράσινο έκλεισαν την Πέμπτη οι ευρωπαϊκές αγορές, ανακάμπτοντας από τα χαμηλά δύο εβδομάδων που είχαν κλείσει την προηγούμενη συνεδρίαση. Άνοδος και στη Γουόλ Στριτ μετά τα ενθαρρυντικά στοιχεία από την αμερικανική αγορά εργασίας.
Στο πράσινο έκλεισαν την Πέμπτη οι ευρωπαϊκές αγορές, ανακάμπτοντας από τα χαμηλά δύο εβδομάδων που είχαν κλείσει την προηγούμενη συνεδρίαση.
Άνοδος και στη Γουόλ Στριτ μετά τα ενθαρρυντικά στοιχεία από την αμερικανική αγορά εργασίας, ενώ ευνοϊκό κλίμα και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού είχε δημιουργήσει και η καλή έκβαση της ισπανικής δημοπρασίας.
Στη Φρανκφούρτη, ο DAX έκλεισε με άνοδο 0,98% ενώ στο Παρίσι ο CAC ενισχύθηκε κατά 0,76%. Στο Λονδίνο, ο FTSE100 κατέγραψε άνοδο 0,63%.
Στη Νέα Υόρκη, ο Dow Jones έκλεισε στις 11.870,02 με άνοδο 0,39%. Ο Nasdaq ενισχύθηκε οριακά 0,07% ενώ ο S&P κατέγραψε άνοδο 0,33%.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Σημειωτόν» η επιστροφή των εκδρομέων – Πού υπάρχουν ακόμα προβλήματα
- Οι σταρ του Χόλιγουντ τα βάζουν με τη συγχώνευση Paramount-Warner
- Σύνθημα ανατροπής από τον Γιαμάλ
- Γερμανία: Νέα απεργία των πληρωμάτων καμπίνας της Lufthansa
- Σοκ στον ΠΑΟΚ με Ντεσπόντοφ: Τέλος η σεζόν για τον Βούλγαρο
- NATO Allies Refuse to Join Trump Iran Blockade Plan

