Κέρδη στη Γουόλ Στριτ και τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια την Πέμπτη
Στο πράσινο έκλεισαν την Πέμπτη οι ευρωπαϊκές αγορές, ανακάμπτοντας από τα χαμηλά δύο εβδομάδων που είχαν κλείσει την προηγούμενη συνεδρίαση. Άνοδος και στη Γουόλ Στριτ μετά τα ενθαρρυντικά στοιχεία από την αμερικανική αγορά εργασίας.
Στο πράσινο έκλεισαν την Πέμπτη οι ευρωπαϊκές αγορές, ανακάμπτοντας από τα χαμηλά δύο εβδομάδων που είχαν κλείσει την προηγούμενη συνεδρίαση.
Άνοδος και στη Γουόλ Στριτ μετά τα ενθαρρυντικά στοιχεία από την αμερικανική αγορά εργασίας, ενώ ευνοϊκό κλίμα και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού είχε δημιουργήσει και η καλή έκβαση της ισπανικής δημοπρασίας.
Στη Φρανκφούρτη, ο DAX έκλεισε με άνοδο 0,98% ενώ στο Παρίσι ο CAC ενισχύθηκε κατά 0,76%. Στο Λονδίνο, ο FTSE100 κατέγραψε άνοδο 0,63%.
Στη Νέα Υόρκη, ο Dow Jones έκλεισε στις 11.870,02 με άνοδο 0,39%. Ο Nasdaq ενισχύθηκε οριακά 0,07% ενώ ο S&P κατέγραψε άνοδο 0,33%.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ασταμάτητος ο Ελ Κααμπί – Ο στράικερ του Ολυμπιακού πέτυχε γκολ και κόντρα στην Ζάμπια (1-0, vid)
- Συνέντευξη: Η κίνηση των «προθύμων» στα μπλόκα κάνει ακόμα πιο προκλητικό τον Μητσοτάκη – Η «πάσα» και οι… «τραμπούκοι»
- Ολυμπιακός: Μεγάλο ενδιαφέρον από τους οπαδούς του για τον τελικό του Betsson Super Cup: Πόσα εισιτήρια διατέθηκαν
- Live Streaming: Ζάμπια – Μαρόκο
- Συμμαχία ανταγωνιστών στους ημιαγωγούς – H Nvidia επενδύει για τη σωτηρία της Intel
- «Συνελήφθη ο παίκτης του Κολοσσού Ρόδου, Άντριου Γκάουντλοκ, με ποσότητα ναρκωτικών»
