
Σε νοσοκομείο του Ντουμπάι ο πρόεδρος του Πακιστάν, εν μέσω φημών ότι σκοπεύει να παραιτηθεί
Ο πρόεδρος του Πακιστάν, Ασίφ Αλί Ζαρντάρι, νοσηλεύεται σε νοσοκομείο στο Ντουμπάι με καρδιακό πρόβλημα, δήλωσε εκπρόσωπός του, απορρίπτοντας πληροφορίες ότι πρόκειται να παραιτηθεί. Εκπρόσωπος του Ζαρντάρι δήλωσε στο πρακτορείο Reuters, ότι ο πρόεδρος του Πακιστάν υποβάλλεται σε εξετάσεις και τσεκ-απ που έχουν προγραμματιστεί.
Ο πρόεδρος του Πακιστάν, Ασίφ Αλί Ζαρντάρι, νοσηλεύεται σε νοσοκομείο στο Ντουμπάι με καρδιακό πρόβλημα, δήλωσε εκπρόσωπός του, απορρίπτοντας πληροφορίες ότι πρόκειται να παραιτηθεί.
Εκπρόσωπος του Ζαρντάρι δήλωσε στο πρακτορείο Reuters, ότι ο πρόεδρος του Πακιστάν υποβάλλεται σε εξετάσεις και τσεκ-απ που έχουν προγραμματιστεί.
Ωστόσο, η αναχώρησή του από την χώρα έχει προκαλέσει φήμες σε πακιστανικά μέσα ενημέρωσης ότι ο Ζαρντάρι σκέφτεται να παραιτηθεί.
«Τα δημοσιεύματα σε ορισμένα μέσα ενημέρωσης που εικάζουν για τις δραστηριότητες και τις δεσμεύσεις του προέδρου είναι υποθετικά, φανταστικά και ψευδή» ανέφερε ο εκπρόσωπος.
Ο Ασίφ Αλί Ζαρντάρι ανήλθε στην εξουσία το 2008 όταν το Λαϊκό Κόμμα του Πακιστάν (το κόμμα της συζύγου του Μπεναζίρ Μπούτο που δολοφονήθηκε το 2007) ανήλθε στην εξουσία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ισραήλ: Καλείται από το Συμβούλιο της Ευρώπης να εγκαταλείψει το νομοσχέδιο για τη θανατική ποινή
- 3 άμαχοι νεκροί στην Ουκρανία, ανάμεσά τους 13χρονος, και ένας στη νοτιοανατολική Ρωσία
- Ισραήλ: «Βαθιά ανησυχία» από Γερμανία, Γαλλία, Βρετανία και Ιταλία για σχέδιο διεύρυνσης της θανατική ποινής
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Σχέδιο για Αγιο Φως κανονικά το Πάσχα
- Λάρισα: 78χρονος απείλησε οδηγό λεωφορείου με οπλισμένο ψαροντούφεκο
- Γιορτή σήμερα 30 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο

