
Συνελήφθησαν δύο Ισπανοί επιχειρηματίες στη Θεσσαλονίκη για χρέη προς το Δημόσιο
Δύο ιδιοκτήτες εταιρείας εμπορίας και επεξεργασίας σιδήρου, υπήκοοι Ισπανίας, συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο. Οι οφειλές για καθένα από τους συλληφθέντες ανέρχεται σε περίπου 170.000 ευρώ. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.
Δύο ιδιοκτήτες εταιρείας εμπορίας και επεξεργασίας σιδήρου συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο.
Το χρέος για καθένα από τους συλληφθέντες, ανέρχεται σε 170.151 ευρώ.
Πρόκειται για μία 39χρονη υπήκοο Ισπανίας και τον 40χρονο αδελφός της, ιδιοκτήτες εταιρείας εμπορίας-επεξεργασίας σιδήρου που συνελήφθησαν για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο κατ’ εξακολούθηση.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ποιοι τουρίστες ξοδεύουν και πόσο στην Ελλάδα
- Κίνα: Το Πεκίνο υπόσχεται να τιμωρήσει αυστηρά τους υπεύθυνους για το δυστύχημα σε ανθρακωρυχείο
- Πορτογαλία: Προφυλακίστηκε η μητέρα που εγκατέλειψε τα δύο παιδιά της σε δάσος
- Εθνικός – Ολυμπιακός 9-20: Πάρτι από τις Ερυθρόλευκες και πρόκριση στους τελικούς
- Εσύ θα εμπιστευόσουν την τεχνητή νοημοσύνη να σου βρει τον έρωτα;
- Σερβία: Αντικυβερνητική διαδήλωση διοργανώνουν οι φοιτητές στο Βελιγράδι – Απαιτούν πρόωρες εκλογές
