
Η Κατερίνα Ευαγγελάκου νέα πρόεδρος της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου
Νέο πρόεδρο και διοικητικό συμβούλιο εξέλεξε η Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου. Η σκηνοθέτιδα Κατερίνα Ευαγγελάκου πήρε τη θέση του Τάσου Μπουλμέτη στην προεδρία της ΕΑΚ.
Νέο πρόεδρο και διοικητικό συμβούλιο εξέλεξε η Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου. Η σκηνοθέτιδα Κατερίνα Ευαγγελάκου πήρε τη θέση του Τάσου Μπουλμέτη στην προεδρία της ΕΑΚ.
Όπως είχε ήδη ανακοινωθεί, ο Τάσος Μπουλμέτης δεν έβαλε υποψηφιότητα για την προεδρία. Η Κατερίνα Ευαγγελάκου γίνεται η πρώτη γυναίκα επικεφαλής της κινηματογραφικής Ακαδημίας.
Στο διοικητικό συμβούλιο της Ακαδημίας επανεκλέγονται οι παραγωγοί Πάνος Παπαχατζής και Κωνσταντίνος Μωριάτης, οι σκηνοθέτες Δημήτρης Αθανίτης, Αντουανέττα Αγγελίδη και ο ηθοποιός Αντώνης Καφετζόπουλος.
Νέα πρόσωπα στο Δ.Σ. της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου είναι ο σκηνοθέτης Θάνος Αναστόπουλος, ο κινηματογραφιστής Ηλίας Αδάμης και η σκηνοθέτιδα Όλγα Μαλέα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τι κρύβεται πίσω από την πτώση σε χρυσό, Bitcoin και Big Tech
- Ο Ζάκερμπεργκ «κλέβει» στέλεχος της Amazon
- Η Τεχεράνη καταγγέλλει επίθεση σε μονάδα αφαλάτωσης – Άφησε 10.000 Ιρανούς χωρίς νερό
- Εκρήξεις στο Κίεβο από μεγάλη ρωσική επίθεση
- Δέκα πτώματα βρέθηκαν στο Μεξικό, πέντε εκ των οποίων κρέμονταν μαζί από γέφυρα με ένα μήνυμα
- «Τίτλοι τέλους» από τον Άντι Μπέρναμ στην ψηφιακή ταυτότητα που προωθούσε ο Κιρ Στάρμερ





