Ο Σαλπιγγίδης δεν θέλει να φύγει από τον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του
O εκπρόσωπος του Δημήτρη Σαλπιγγίδη, Βαγγέλης Αγγελής υποστήριξε ότι ο Ελληνας διεθνής δεν σκέφτεται να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ, ενώ διέψευσε τις φήμες που τον ήθελαν να έχει δεχτεί πρόταση μείωσεις αποδοχών.
O εκπρόσωπος του Δημήτρη Σαλπιγγίδη, Βαγγέλης Αγγελής υποστήριξε ότι ο Ελληνας διεθνής δεν σκέφτεται να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ, ενώ διέψευσε τις φήμες που τον ήθελαν να έχει δεχτεί πρόταση μείωσεις αποδοχών.
Συγκεκριμένα μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Sentra FM, ο Έλληνας μάνατζερ υποστήριξε: «Υπάρχει μια στενοχώρια στον Δημήτρη από μια συγκεκριμένη μερίδα των οπαδών. Το 90% του κόσμου όμως τον έχει στηρίξει, μην το ξεχνάμε αυτό. Ο Δημήτρης άφησε μια πολύ μεγάλη πρόταση από τον Παναθηναϊκό και άλλες προτάσεις από το εξωτερικό και προτίμησε να γυρίσει στον ΠΑΟΚ με πάρα πολύ λιγότερα χρήματα.
Υπάρχουν εκκρεμότητες στο πρόσωπό του. Δεν έχει δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα, όπως και δεν θα δημιουργήσει. Βέβαια όπως συμβαίνουν σε όλες τις ομάδες αυτά, όχι μόνο στον ΠΑΟΚ. Δεν έχει σκεφτεί αυτή την στιγμή τίποτε, αυτή τη στιγμή αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να βοηθήσει την ομάδα, να πετύχει στους στόχους της. Γιατί αν πετύχει τους στόχους της, θα έρθουν περισσότερα έσοδα και αυτό είναι καλό για όλους. Δεν έχει σκεφτεί ποτέ το ενδεχόμενο να φύγει.
Συζήτηση άμεσα για την μείωση δεν έχει γίνει. Κάτι είχαμε πει το καλοκαίρι, μετά το αφήσαμε γιατί υπήρχαν υποχρεώσεις. Εμείς είμαστε ανοιχτοί να συζητήσουμε, δεν μας έχει ενοχλήσει κανείς όμως. Ο Δημήτρης έχει μπροστά του δρόμο, πιστεύω πως θα είναι στο Euro το καλοκαίρι, μπορεί κάποια στιγμή να φέρει κάποια πρόταση, μπορεί και ο ΠΑΟΚ, αν δεν αντέχει το συμβόλαιο του, να κάνει κάποια πρόταση. Δεν μπορώ να ξέρω τι θα γίνει, μιλάμε για θεωρητικά πράγματα».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αρχίζουν άμεσα τα έργα για την ανακατασκευή του θρυλικού Ολυμπιακού Κολυμβητηρίου στο Ζάππειο
- Το coming out στα 60s, ο έρωτας με την Κατιάνα και η αξιοπρέπεια: Ο Γιώργος Μαρίνος μέσα από τα δικά του λόγια
- Πώς ο πόλεμος στο Ιράν καταρρίπτει το αφήγημα Τραμπ για τα ορυκτά καύσιμα
- Πλαφόν: Οι πρώτες αντιδράσεις στην αγορά
- Ειδική πτήση επαναπατρισμού για Έλληνες πολίτες με κατοικίδια
- Χρυσή Αυγή: Στη φυλακή και η Ελένη Ζαρούλια, πρώην βουλευτής και σύζυγος του Νίκου Μιχαλολιάκου




