Μεγάλη πτώση στα χρηματιστήρια σε Ευρώπη και ΗΠΑ τη Δευτέρα
Με σημαντικές απώλειες εν μέσω ενός αβέβαιου κλίματος στην Ευρώπη άνοιξε τη Δευτέρα η χρηματιστηριακή εβδομάδα. Ξεπερνούν ακόμα και το 3% οι απώλειες στην Ευρώπη, ανέκτησε μέρος του εδάφους η Νέα Υόρκη.
Με σημαντικές απώλειες εν μέσω ενός αβέβαιου κλίματος στην Ευρώπη άνοιξε τη Δευτέρα η χρηματιστηριακή εβδομάδα. Ξεπερνούν ακόμα και το 3% οι απώλειες στην Ευρώπη, ανέκτησε μέρος του εδάφους η Νέα Υόρκη.
Πτώση 2,11% είχε ο Dow Jones στη Γουόλ Στριτ για να διαμορφωθεί στις 11547,31 μονάδες ενώ ο S&P500 έκλεισε στις 1192,99 μονάδες (-1,86%).
Ο NASDAQ έκλεισε στις 2523,14 μονάδες με πτώση 1,92%.
Στο Λονδίνο, ο FTSE 100 διαμορφώθηκε στις 5.222,60 μονάδες με πτώση 2,68%, σαφώς μεγαλύτερη ήταν η πτώση ήταν ακόμα μεγαλύτερη στη Φρανκφούρτη όπου ο DAX έκλεισε στις 5.606,00 μονάδες έχοντας χάσει 3,47%.
Ο CAC40 στο Παρίσι διαμορφώθηκε στις 2.894,94 μονάδες με πτώση 3,50% ενώ ο SMI στη Ζυρίχη βρέθηκε στις 5.477,26 μονάδες με πτώση 2,50%.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ιωάννινα: Νεκρός εντοπίστηκε ο 75χρονος από το Μιχαλίτσι που είχε εξαφανιστεί
- ΑΕΛ Novibet – Άρης 1-0: Νίκη «ανάσα» οι Θεσσαλοί, «βυθίζονται» οι Θεσσαλονικείς
- Κηφισός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις 19, 20 και 23 Ιανουαρίου – Δείτε αναλυτικά
- Γουλβς – Νιούκαστλ 0-0: Ο Σα έδωσε βαθμό στους γηπεδούχους
- Ταΰγετος: Οι πρώτες εικόνες από την επιχείρηση διάσωσης των ορειβατών – Κατεβάζουν τους πρώτους τραυματίες
- ΠΑΟΚ: Η 11άδα για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ (pic)
