Μεγάλη πτώση στα χρηματιστήρια σε Ευρώπη και ΗΠΑ τη Δευτέρα
Με σημαντικές απώλειες εν μέσω ενός αβέβαιου κλίματος στην Ευρώπη άνοιξε τη Δευτέρα η χρηματιστηριακή εβδομάδα. Ξεπερνούν ακόμα και το 3% οι απώλειες στην Ευρώπη, ανέκτησε μέρος του εδάφους η Νέα Υόρκη.
Με σημαντικές απώλειες εν μέσω ενός αβέβαιου κλίματος στην Ευρώπη άνοιξε τη Δευτέρα η χρηματιστηριακή εβδομάδα. Ξεπερνούν ακόμα και το 3% οι απώλειες στην Ευρώπη, ανέκτησε μέρος του εδάφους η Νέα Υόρκη.
Πτώση 2,11% είχε ο Dow Jones στη Γουόλ Στριτ για να διαμορφωθεί στις 11547,31 μονάδες ενώ ο S&P500 έκλεισε στις 1192,99 μονάδες (-1,86%).
Ο NASDAQ έκλεισε στις 2523,14 μονάδες με πτώση 1,92%.
Στο Λονδίνο, ο FTSE 100 διαμορφώθηκε στις 5.222,60 μονάδες με πτώση 2,68%, σαφώς μεγαλύτερη ήταν η πτώση ήταν ακόμα μεγαλύτερη στη Φρανκφούρτη όπου ο DAX έκλεισε στις 5.606,00 μονάδες έχοντας χάσει 3,47%.
Ο CAC40 στο Παρίσι διαμορφώθηκε στις 2.894,94 μονάδες με πτώση 3,50% ενώ ο SMI στη Ζυρίχη βρέθηκε στις 5.477,26 μονάδες με πτώση 2,50%.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μιλάνο: «Ένιωσα αδιαθεσία» – Πρόβλημα υγείας του οδηγού φαίνεται να οδήγησε στον εκτροχιασμό του τραμ
- Ώρα αποφάσεων για το VAR: Η ετήσια γενική συνέλευση της IFAB, οι ριζικές αλλαγές και ο «Νόμος Βενγκέρ»
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts του μήνα [Μάρτιος 2026]
- ΣΥΡΙΖΑ: Καμία εμπλοκή της Ελλάδας, με κανέναν τρόπο, στα αμερικανοϊσραηλινά πολεμικά σχέδια
- Ιράν: Αναστέλλονται οι πτήσεις προς τη Μέση Ανατολή
- ΕΛ.ΑΣ: 3 συλλήψεις, 128 προσαγωγές στο πλαίσιο της συγκέντρωσης για τα Τέμπη – Βρέθηκαν μολότοφ σε στοά στην Ερμού

