Ντομινίκ Στρος-Καν και Αν Σενκλέρ προσφεύγουν στη Δικαιοσύνη κατά της Figaro
Ο πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ Ντομινίκ Στρος-Καν και η σύζυγός του Αν Σενκλέρ θα προσφύγουν στη Δικαιοσύνη κατά της γαλλικής εφημερίδας Le Figaro για προσβολή της ιδιωτικής ζωής τους μετά τη δημοσίευση ενός άρθρου για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται ως ζευγάρι, ανακοίνωσε ένας εκ των συνηγόρων τους.
Ο πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ Ντομινίκ Στρος-Καν και η σύζυγός του Αν Σενκλέρ θα προσφύγουν στη Δικαιοσύνη κατά της γαλλικής εφημερίδας Le Figaro για προσβολή της ιδιωτικής ζωής τους μετά τη δημοσίευση ενός άρθρου για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται ως ζευγάρι, ανακοίνωσε ένας εκ των συνηγόρων τους.
«Ελήφθη η απόφαση να προσφύγουμε κατά της εφημερίδας Le Figaro για προσβολή της ιδιωτικής ζωής έπειτα από ένα άρθρο που δημοσιεύθηκε το Σάββατο για τη σύγχυση στην οποία δήθεν βρίσκεται η Αν Σενκλέρ» δήλωσε ο Ρισάρ Μαλκά.
Το άρθρο μετέφερε τα λεγόμενα ενός «οικείου της οικογένειας», ο οποίος έλεγε ότι «το ποτήρι ξεχείλισε» και πως η διάσημη Γαλλίδα δημοσιογράφος, σύζυγος του DSK από το 1991, «δεν μπορεί να αποφύγει το θέμα του χωρισμού».
«Απομακρυνθήκαμε πολύ από το πλαίσιο της ενημέρωσης και προχωρήσαμε προς αυτό της ηδονοβλεψίας και του εντυπωσιασμού. Γι’ αυτό απευθύνουμε στον Τύπο μια έκκληση για υπευθυνότητα σ’ αυτή την υπόθεση, υπάρχουν όρια που δεν πρέπει να ξεπερνιούνται» επισήμανε ο δικηγόρος.
Η Αν Σενκλέρ και ο Ντομινίκ Στρος-Καν ανακοίνωσαν τη Δευτέρα μέσω των δικηγόρων τους ότι θα προσφύγουν στη Δικαιοσύνη για να «σταματήσουν ή να καταδικαστούν» όλες οι παραβιάσεις του «ανακριτικού απορρήτου, του τεκμηρίου της αθωότητας και της ιδιωτικής ζωής τους».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό
- Η επιστήμη μίλησε: Η κοτόσουπα είναι το old time classic «φάρμακο»
- Καιρός: Τοπικές βροχές τη Δευτέρα – Έρχονται καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας την παραμονή Πρωτοχρονιάς
- Με τη μεγάλη εξουσία έρχεται η μεγάλη ανασφάλεια – Γιατί τα ισχυρότερα κράτη φοβούνται περισσότερο;
- Horses: 50 χρόνια μετά την κυκλοφορία του το άλμπουμ της Πάτι Σμιθ ακούγεται ακόμα «επικίνδυνα ζωντανό»
- Ερωτικά σε κρίση; Οι δύο συνήθειες που μπαίνουν εμπόδιο στις σχέσεις
- Λίντια Φέρτσάιλντ: Όταν το DNA λέει ψέματα – Η σπάνια περίπτωση χιμαιρισμού που μπέρδεψε τη Δικαιοσύνη



