Ο Sir Frank Williams παραδέχθηκε για πρώτη φορά ότι η ομάδα του βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Kimi Raikkonen και δήλωσε ότι είναι πιθανό ο Φινλανδός να οδηγεί για την ομάδα του στη Formula 1 το 2012.

Μιλώντας στο φινλανδικό τηλεοπτικό κανάλι MTV3, στο πλαίσιο του GP Abu Dhabi, ο Βρετανός είπε: «Προφανώς, οποιοδήποτε είναι στοιχειωδώς άξιος στη δουλειά του εξετάζει την τιμή για το καθετί. Υπάρχει μια διαπραγμάτευση κι αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό. Θα διαλέξω προσεκτικά τις λέξεις μου και θα πω ότι αυτή [η συμφωνία] είναι πιθανή».

Παράλληλα, ο συνιδρυτής της ομάδας, Patrick Head, είπε: «Μας ενδιέφερε ο Kimi από τότε που οδηγούσε για τη Sauber (σ.σ.: το 2001). Προτείναμε στη BMW, με την οποία συνεργαζόμασταν τότε, να καταθέσει πρόταση, αλλά βρήκε την τιμή πολύ υψηλή».

Πέραν των παραπάνω, η έγκυρη φινλανδική εφημερίδα Turun Sanomat έγραψε ότι οι δύο managers του Kimi Raikkonen, οι Steve και David Robertson, βρέθηκαν το τριήμερο στο Abu Dhabi και παρακολούθησαν το Grand Prix από το χώρο φιλοξενίας της Williams.

auto.in.gr