Νέο συμβόλαιο του Nico Rosberg με τη Mercedes GP
Ο νεαρός Γερμανός θα παραμείνει στα "ασημένια βέλη" τουλάχιστον μέχρι το τέλος του 2013, όπως ανακοινώθηκε επίσημα έπειτα από αρκετές εβδομάδες φημολογίας περί επαφών του με τη Ferrari.
Η Mercedes GP ανακοίνωσε επίσημα την ανανέωση του συμβολαίου της με τον Nico Rosberg τουλάχιστον μέχρι το τέλος του 2013, βάζοντας έτσι τέλος στη φημολογία ότι ο νεαρός Γερμανός οδηγός βρισκόταν στην «τροχιά» της Ferrari για την αντικατάσταση του Felipe Massa.
Η ομάδα του Brackley δεν ήταν απολύτως σαφής σχετικά με το χρονοδιάγραμμα του συμβολαίου, αλλά θα πρέπει να θεωρείται σίγουρο ότι ο Nico Rosberg θα οδηγεί τα «ασημένια βέλη» στη Formula 1 το 2012 και το 2013, ενώ υπάρχουν και όροι ανανέωσης του συμβολαίου και για το 2014.
Θυμίζουμε ότι η γερμανική εφημερίδα Sport Bild έγραψε πρόσφατα ότι και ο Michael Schumacher ανανέωσε το συμβόλαιό του για το 2013, μετά τις πρόσφατες ανταγωνιστικές του εμφανίσεις στα τελευταία Grands Prix.
Μετά την ανακοίνωση της νέας του συμφωνίας, ο Nico Rosberg δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την επέκταση του συμβολαίου μου με τη Mercedes GP Petronas. Θα είναι μια από τις σπουδαιότερες στιγμές της ζωής μου μέχρι τώρα αν κερδίσω με ένα ‘ασημένιο βέλος’ και απολαμβάνω την προσπάθεια να ηγούμαι της ομάδας στην προσπάθειά της να γίνει η καλύτερη της Formula 1.
Έχω την πεποίθηση ότι η ομάδα θα μου παρέχει ένα μονοθέσιο ικανό να κερδίζει και ότι θα συμβάλλουμε κι εμείς στη φανταστική αγωνιστική ιστορία των ‘ασημένιων βελών’. Μας περιμένουν σπουδαίες στιγμές τα προσεχή χρόνια με την οικογένεια της Mercedes-Benz».
auto.in.gr
- Κείτ Γουίνσλετ: Περπατώντας στο κόκκινο χαλί αγκαλιά με τον γιο της στην πρεμιέρα της ταινίας τους
- Mπαρτσελόνα: Το νέο λούτρινο της μασκότ CAT «εξαφανίστηκε» σε χρόνο-ρεκόρ
- Hellenic Train: Διακόπηκαν τα δρομολόγια στο τμήμα Λάρισα – Λειανοκλάδι λόγω της υπερχείλισης του Ενιπέα
- Πασκουάλ για την Μπαρτσελόνα και το NBA Europe: «Είμαστε στην Euroleague»
- Μαλακάσα: Οδηγός χάνει τον έλεγχο και πέφτει πάνω στις προστατευτικές μπάρες και σε λεωφορείο
- Δολοφονία Καρυώτη: «Μου δώσανε φράγκα για να ομολογήσω» – Το ηχητικό που ανατρέπει την ομολογία στην υπόθεση
