Ανευθυνότητα καταλογίζει στον Αντ.Σαμαρά συνεργάτης της Μέρκελ
Έκκληση στον Αντώνη Σαμαρά να στηρίξει μία κυβέρνηση συνεργασίας απευθύνει ο Έλμαρ Μπροκ, Γερμανός Ευρωβουλευτής με τους Χριστιανοδημοκράτες, συντονιστής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κομματος για την εξωτερική πολιτική. «Η στάση του Σαμαρά απέναντι στη χώρα του είναι ανεύθυνη» ανέφερε ο Μπροκ, καλώντας τον αρχηγό της ελληνικής αξιωματικής αντιπολίτευσης να στηρίξει πλήρως το πακέτο στήριξης για την Αθήνα και λέγοντας χαρακτηριστικά πως «δεν είναι ώρα για κομματικό πόλεμο χαρακωμάτων».
Έκκληση στον Αντώνη Σαμαρά να στηρίξει μία κυβέρνηση συνεργασίας απευθύνει ο Έλμαρ Μπροκ, Γερμανός Ευρωβουλευτής με τους Χριστιανοδημοκράτες, συντονιστής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κομματος για την εξωτερική πολιτική.
«Η στάση του Σαμαρά απέναντι στη χώρα του είναι ανεύθυνη» ανέφερε ο Μπροκ μιλώντας στο γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων, καλώντας τον αρχηγό της ελληνικής αξιωματικής αντιπολίτευσης να στηρίξει πλήρως το πακέτο στήριξης για την Αθήνα.
«Δεν υπάρχει τίποτε πλέον προς διαπραγμάτευση» είπε ο Γερμανός ευρωβουλευτής, υπογραμμίζοντας «πως δεν είναι ώρα για κομματικό πόλεμο χαρακωμάτων».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Νεκρός ο 40χρονος ορειβάτης που είχε τραυματιστεί στο φαράγγι του Αμπά στο Ηράκλειο
- Σεισμός 7,2 Ρίχτερ στην Ιαπωνία
- Άρης: Το σημάδι στο πόδι του Ρόουζ από το μαρκάρισμα του Ιβανούσετς (pic)
- Νέες ανατριχιαστικές προβλέψεις από τον «ζωντανό Νοστράδαμο» για το 2026- Τι τον φοβίζει περισσότερο;
- Το τέλος των «μηχανών»: Ο Λάντο Νόρις είναι ο next door βασιλιάς της F1 – και κουβαλάει όλους τους προβληματισμούς ενός 26χρονου
- Πειραματικό χάπι υπόσχεται αδυνάτισμα χωρίς απώλεια μυϊκής μάζας

