Παραίτηση της κυβέρνησης και εκλογές ζητά η Ντόρα Μπακογιάννη
Την παραίτηση της κυβέρνησης και τη διεξαγωγή εκλογών «με συμφωνία όλων των κομμάτων, με κυβέρνηση εθνικής ενότητας» ζητά η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρα Μπακογιάννη. «Τα δύο μεγάλα επιτεύγματα της μεταπολίτευσης, η συμμετοχή της Ελλάδας στην Ευρώπη και η συμμετοχή της Ελλάδας στην ευρωζώνη κινδυνεύουν πραγματικά» είπε.
Την παραίτηση της κυβέρνησης και τη διεξαγωγή εκλογών «με συμφωνία όλων των κομμάτων, με κυβέρνηση εθνικής ενότητας» ζητά η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρα Μπακογιάννη.
«Η ώρα ευθύνης για τον καθένα από τους τριακόσιους έχει σημάνει» είπε. Και σημείωσε ότι «οι Ελληνίδες και οι Έλληνες ξύπνησαν σήμερα το πρωί τρομοκρατημένοι» καθώς «αντιλαμβάνονται ότι τα δύο μεγάλα επιτεύγματα της μεταπολίτευσης, η συμμετοχή της Ελλάδας στην Ευρώπη και η συμμετοχή της Ελλάδας στην ευρωζώνη, κινδυνεύουν και κινδυνεύουν πραγματικά».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Πανσερραϊκός – ΑΕΚ 0-4: Πέρασε από τις Σέρρες η Ένωση
- Ελένη Καστάνη: «Ακόμα λειτουργώ σαν να έχω τα παλιά μου κιλά. Φοράω ρούχα Large και μου πέφτουν»
- Γκενκ – Άντερλεχτ 2-0: Ο Καρέτσας «ξεκλείδωσε» τη μεγάλη νίκη
- Κίνημα Δημοκρατίας: Προχωρούν τα «βαφτίσια» – «Πέρασε» η πρόταση Κασσελάκη
- Ιαπωνία: Ο πρόεδρος της Ταϊβάν συνεχάρη την Σανάε Τακαΐτσι για την εκλογική νίκη της
- Σκάνδαλο Έπσταϊν: Παραιτήθηκε στενός συνεργάτης του Στάρμερ, ως υπεύθυνος για τον διορισμό του Μάντελσον