Τoyota Prius C: Μικρότερο δεν γίνεται
Ένα πρωτότυπο υβριδικής τεχνολογίας σε διαστάσεις Yaris πρόκειται να αποκαλύψει μέσα στους επόμενους μήνες η Toyota, προσθέτοντας ένα ακόμη μέλος στην οικογένεια των Prius.
Mία ακόμη πρόταση αναμένεται να προστεθεί στη γκάμα των εκδόσεων του δημοφιλέστερου υβριδικού του πλανήτη. Αυτό τουλάχιστον αποκαλύπτουν οι φωτογραφίες του πρωτότυπου Prius C που διέρρευσαν στο διαδίκτυο, λίγο πριν από την επίσημη πρεμιέρα του αυτοκινήτου τον Δεκέμβριο στην Ιαπωνία.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το Prius C θα εξοπλίζεται με έναν κινητήρα βενζίνης 1,4 λίτρων και με ένα ηλεκτρικό μοτέρ, αποδίδοντας συνδυαστικά περίπου 100 ίππους.
Η μετάδοση της κίνησης στους μπροστινούς τροχούς θα γίνεται με τη βοήθεια ενός αυτόματου κιβωτίου συνεχώς μεταβαλλόμενων σχέσεων, ενώ σε σχέση με τη σημερινή εκδοχή του Yaris το μήκος του θα είναι κατά 10 εκατοστά μεγαλύτερο.
Εκπρόσωπος της ιαπωνικής φίρμας τόνισε ότι το Prius C δεν προορίζεται για τις αγορές της ευρωπαϊκή ηπείρου. Εκεί θα διατεθεί η υβριδική εκδοχή του Yaris, που πιθανότατα θα υιοθετήσει το μηχανικά μέρη του μικρότερου -μέχρι σήμερα- Prius.
auto.in.gr
- Νεκροί η κόρη, ο γαμπρός, ο εγγονός και η νύφη του Αλί Χαμενεΐ κατά τις πρωινές επιθέσεις
- Στενά του Ορμούζ: Τα τάνκερ αποφεύγουν το θαλάσσιο πέρασμα μετά τις επιθέσεις στο Ιράν
- Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης Ζοχράν Μαμντάνι καταδίκασε τις επιθέσεις εναντίον του Ιράν
- Η επίθεση στο Ιράν το μεγαλύτερο ρίσκο της εξωτερικής πολιτικής Τραμπ
- CIA για Ιράν: Ο Χαμενεΐ θα μπορούσε να αντικατασταθεί από σκληροπυρηνικούς των Φρουρών της Επανάστασης
- ΗΠΑ: Οι Δημοκρατικοί στο Κογκρέσο απαιτούν άμεση ψηφοφορία για να περιορίσουν τη δράση του Τραμπ στο Ιράν
