Οι Ευρωπαίοι μάς οδηγούν στο δρόμο της βίας, δήλωσε ο Μ.Θεοδωράκης
Μία ακόμα παρέμβαση έκανε ο μουσικοσυνθέτης Μίκης Θεοδωράκης, ασκώντας δριμύτατη κριτική στην κυβέρνηση, αλλά και στον τρόπο που χειρίζονται οι Ευρωπαίοι τα ελληνικά ζητήματα. «Οι ξένοι μας βάζουν όλο και πιο βαθειά το μαχαίρι. Μας προκαλούν προσβλητικά κάθε μέρα και περισσότερο και μας οδηγούν σε έκρηξη, που πιθανόν να καταστρέψει και τους ίδιους».
Μία ακόμα παρέμβαση έκανε ο μουσικοσυνθέτης Μίκης Θεοδωράκης, ασκώντας δριμύτατη κριτική στην κυβέρνηση, αλλά και στον τρόπο που χειρίζονται οι Ευρωπαίοι τα ελληνικά ζητήματα.
Μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 τόνισε: «Οι ξένοι μας βάζουν όλο και πιο βαθιά το μαχαίρι. Μας προκαλούν προσβλητικά κάθε μέρα και περισσότερο και μας οδηγούν σε έκρηξη, που πιθανόν να καταστρέψει και τους ίδιους».
Επισήμανε ότι «οι υπεύθυνοι της κυβέρνησης συμπεριφέρονται απέναντί τους σαν μυρμήγκια, ενώ στο λαό μας επιδεικνύουν μια τόσο τρομακτική αναλγησία, που θα πρέπει να είναι είτε συνειδητά όργανα του Κακού είτε επικίνδυνα άσχετοι, μικροί και αφελείς.
» Από τη νέα σύσκεψη των Ευρωπαίων προκύπτει καθαρά ότι ο μόνος δρόμος στον οποίο μας οδηγούν με σιγουριά, είναι ο δρόμος της βίας» κατέληξε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Το αεροδρόμιο του Ντουμπάι χτυπήθηκε από ιρανικά drones
- Ο Τραμπ ανακοίνωσε τον θάνατο του Χαμενεΐ – «Ένας από τους χειρότερους ανθρώπους στην ιστορία είναι νεκρός»
- ‘Ίντερ -Τζένοα 2-0: Όγδοη συνεχόμενη νίκη στη Serie A, ξεπέρασε το σοκ του αποκλεισμού
- Το Ιράν έχει σχέδιο μετάβασης σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί ο θάνατος του Χαμενεΐ
- Ηρακλής: Στάση φόρος τιμής στο μνημείο των Τεμπών πριν την επιστροφή στη Θεσσαλονίκη (vid+pics)
- ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 1-3: «Ερυθρόλευκο» και αυτό το ντέρμπι
