Ο Rea Garvey στο ΜΤV Live@Your Place
Ένας υπερτυχερός τηλεθεατής του MTV θα έχει την ευκαιρία να φιλοξενήσει στο σπίτι του το μοναδικό τραγουδοποιό και τραγουδιστή, Rea Garvey!
Ο αγαπημένος μουσικός διαγωνισμός ξεκινάει τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου, θα διαρκέσει 3 εβδομάδες και θα αναδείξει τον τυχερό που θα απολαύσει μαζί με τους φίλους του την πιο ιδιαίτερη prive συναυλία.
Μπες στο www.liveatyourplace.gr και δήλωσε συμμετοχή.
Λίγα λόγια για τον συνθέτη-τραγουδιστή
Ο Raymond Michael «Rea» Garvey, Ιρλανδός τραγουδιστής-συνθέτης και επικεφαλής του γερμανικού pop-rock συγκροτήματος Reamonn, γεννήθηκε το 1973 και μεγάλωσε σε μια οικογένεια με επτά αδελφές!
Το 1998 έφυγε από την Ιρλανδία για την Γερμανία και αρχικά ξεκίνησε να πουλάει t-shirts σε μουσικά festivals προτού βάλει μια αγγελία σε εφημερίδα, για την δημιουργία μιας μπάντας. Δεν πέρασε πολύς καιρός μέχρι να σχηματιστούν οι γνωστοί Reamonn.
O Garvey έχει συνεργαστεί με αρκετούς πασίγνωστους μουσικούς, ανάμεσα τους και οι Mary J. Bilge, Paul Van Dyk, Nelly Furtado, Sasha, ATB, Xavier Naidoo, Michael Mittermeier και Jam & Spoon.
Έχει γράψει τραγούδια για τους Nu Pagadi και Elli Eri, ενώ έχει συμμετάσχει και στα soundtracks των ταινιών «Barfuss» και «Keinohrhasen».
Στην Ελλάδα ο Rea Garvey και το συγκρότημά Reamonn έγιναν γνωστοί με τις επιτυχίες τους «Super Girl» και «Tonight».
Το πρώτο solo single του Rea Garvey ονομάζεται «Can’t stand the silence» ενώ μόλις κυκλοφόρησε και το solo album του, με το ίδιο όνομα.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε
www.reamonn.com
ή το
www.mtvgreece.gr
- Φωτιά στη Δάφνη κοντά στον σταθμό του Μετρό «Άγιος Ιωάννης»
- Ισραήλ: Ο στρατός ανακοίνωσε ότι διεξάγει πλήγματα στον Λίβανο, μετά την προειδοποίηση για την εκκένωση χωριού
- ΣΥΡΙΖΑ για δηλώσεις Φιντάν: Ο διάλογος προϋποθέτει ξεκάθαρες κόκκινες γραμμές και θεσμική αξιοπιστία
- Συναγερμός στη Μαύρη Θάλασσα: Η Ελλάδα προειδοποιεί τον στόλο της
- Κύπελλο Ελλάδος Betsson: Το πρόγραμμα των ημιτελικών
- ΣΥΡΙΖΑ για Γεωργιάδη: Μαζέψτε τον άσχετο και ακροδεξιό αντιπρόεδρο της ΝΔ – Χαρακτήρισε «αηδία και φασισμό» τα μπλόκα των αγροτών