Το ινάτι του ρωμιού τρεις μέρες κρατά
Πικρές αλήθειες
Αυτή η τούρκικη παροιμία μας υπενθυμίζει πως ο θυμός μας είναι πάντοτε προσωρινός και αντί να μας οδηγεί σε δράση χρησιμεύει απλώς για να ξεθυμάνουμε και να συνεχίσουμε στα ίδια.
Δυστυχώς, στην προκειμένη περίπτωση οι γείτονες φαίνεται πως μας ξέρουν πολύ καλά. Στην αρχή της κρίσης φωνάζαμε όλοι πως κάποιος πρέπει να πληρώσει για το χάλι στο οποίο είναι σήμερα η χώρα. Να πάνε φυλακή κανέναν κλέφτη δημοσίου χρήματος, να παύσουν κανένα αποδεδειγμένα ανίκανο δημόσιο λειτουργό ή πολιτικό κ.λπ.
Όχι μόνο δεν έγινε τίποτε από αυτά αλλά σταματήσαμε και να το ζητάμε τώρα. Φωνάζει βέβαια ο κόσμος για την έκτακτη εισφορά και το τέλος στα ακίνητα αλλά η τιμωρία όσων μας έφτασαν ως εδώ μοιάζει να έχει ξεχαστεί.
Μήπως ξεθυμάναμε και καταλάγιασε η οργή μας;
Γιώργος Επιτήδειος
- Η FIFA και η IFAB ετοιμάζουν νέο νόμο κατά του ρατσισμού με κεντρικό πρόσωπο τον Βινίσιους
- Τσουκαλάς: «Ένοχη και προκλητική» η σιωπή Μητσοτάκη για τις υποκλοπές
- Ανδρουλάκης για επίθεση των ΗΠΑ στο Ιράν: «Η ειρήνη προϋποθέτει συνεννόηση και σεβασμό στο διεθνές δίκαιο»
- Θεσσαλονίκη: Άγριος ξυλοδαρμός 38χρονης από τον σύντροφό της – Την ακινητοποίησε και την χτυπούσε, πώς σώθηκε
- Κολωνός: Συνελήφθη ο σύντροφος της εγκύου που βρέθηκε νεκρή
- Η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός στους φιλάθλους της για το ματς με τον Πανσερραϊκό
