Πουλά η ΑΤΕ τις συμμετοχές της σε Δωδώνη και ATEBank Romania
Tην πρόσληψη συμβούλων για την έναρξη της διαδικασίας πώλησης της συμμετοχής της ΑΤΕbank στην Atebank Romania και στην εταιρία Δωδώνη ΑΕ, αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο της ATEBank. Το ΔΣ ενέκρινε επίσης την απόκτηση του ποσοστού 15% της συμμετοχής της International Finance Corporation (IFC) στην Atebank Romania, στο πλαίσιο της υφιστάμενης συμφωνίας μετόχων και της εξάσκησης του σχετικού δικαιώματος από την IFC.
Tην πρόσληψη συμβούλων για την έναρξη της διαδικασίας πώλησης της συμμετοχής της ΑΤΕbank στην Atebank Romania και στην εταιρία Δωδώνη ΑΕ, αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο της ATEBank.
Επίσης, το Διοικητικό Συμβούλιο, στην ίδια συνεδρίαση, ενέκρινε την απόκτηση του ποσοστού 15% της συμμετοχής της International Finance Corporation (IFC) στην Atebank Romania, στο πλαίσιο της υφιστάμενης συμφωνίας μετόχων και της εξάσκησης του σχετικού δικαιώματος από την IFC.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Γαλλία: Συναγερμός για «εξαιρετικά σφοδρή» πυρκαγιά σε δάσος νοτιοανατολικά του Παρισιού
- Γιορτή σήμερα 13 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.07.2026]
- Eurobasket U20: «Βαριά» ήττα για την Εθνική Νέων Γυναικών από την Πορτογαλία (43-78)
- Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ: Ζητά εσωκομματικό δημοψήφισμα για στήριξη της ΕΛΑΣ και μη κάθοδο στις επόμενες εκλογές
- Τουρκία: Συνελήφθη ο ροκ σταρ Χαλούκ Λεβέντ
- Άρης: Κίνηση για τον Βασίλη Τολιόπουλο
- Ταϊλάνδη: Τουλάχιστον 27 νεκροί σε πυρκαγιά σε παμπ στην Μπανγκόκ – Συγκλονιστικές εικόνες
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/aung-myin-thu-xaoDaS7tT8-unsplash-1-315x220.jpg)




















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442