Τo γκράφιτι στον αγώνα κατά του Μουαμάρ Καντάφι
Κάποιοι Λίβυοι πήραν τα όπλα. Άλλοι κατέβηκαν κατά χιλιάδες στους δρόμους, ζητώντας την ανατροπή του καθεστώτος Καντάφι. Ορισμένοι πήραν βούρτσα και μπογιά και γέμισαν τους τοίχους της Λιβύης με γκράφιτι κατά του καθεστώτος του Λίβυου συνταγματάρχη.
Κάποιοι Λίβυοι πήραν τα όπλα. Άλλοι κατέβηκαν κατά χιλιάδες στους δρόμους, ζητώντας την ανατροπή του καθεστώτος Καντάφι.
Ορισμένοι αντέδρασαν αλλιώς: πήραν βούρτσα και μπογιά και γέμισαν τους τοίχους της Λιβύης με γκράφιτι κατά του καθεστώτος του Λίβυου συνταγματάρχη.
Την ώρα που ο Λίβυος ηγέτης παραμένει εξαφανισμένος και τα περισσότερα σημεία της Λιβύης βρίσκονται υπό τον έλεγχο του Εθνικού Μεταβατικού Συμβουλίου, σε τοίχους στην Βεγγάζη, την Τρίπολη και αλλού, οι καρικατούρες του Καντάφι αποτελούν μία ακόμα έκφραση δυσαρέσκειας των Λίβυων πολιτών κατά του ηγέτη που κυβερνούσε τη Λιβύη επί 42 χρόνια.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αργυροπελεκάνοι: Τι έδειξε έρευνα για την απώλειά τους στη Μικρή Πρέσπα κατά 60%, λόγω της γρίπης των πτηνών
- Κανένα περιθώριο για πρόσθετα μέτρα στο αγροτικό από Μητσοτάκη – «Οι παρεμβάσεις έχουν ανακοινωθεί»
- Παπασταύρου: «Με τη συμφωνία για το αμερικανικό φυσικό αέριο υλοποιείται το όραμα της Ελλάδας να καταστεί ενεργειακός κόμβος»
- «Αυτή η ντροπή δεν ανήκει στις γυναίκες»: Η διττή ζωή μιας επιζήσασας του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου
- Η Σάκκαρη έκανε το χτύπημα της χρονιάς και… τρελάθηκε (vids)
- Οι ΗΠΑ επέλεξαν τον καπιταλισμό των κανονιοφόρων – Ο κόσμος θα γίνει φτωχότερος και λιγότερο ασφαλής



