Εκφοβισμός δημοσιογράφων και βουλευτών της αντιπολίτευσης, ποινικοποίηση της κριτικής. Ετσι λειτουργούν τα καθεστώτα. Οποιαδήποτε ομοιότητα με την κυβέρνηση είναι (;) συμπτωματική
Σε συμφωνία με την ΑΕΚ για μονοετή συνεργασία ήρθαν οι Φώτης Βασιλόπουλος και Άγγελος Σιαμανδούρας, οι οποίοι ανακοινώθηκαν από την Ενωση. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΚΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει τη συμφωνία της με τους καλαθοσφαιριστές Φώτη Βασιλόπουλο και Άγγελο Σιαμανδούρα, διάρκειας ενός έτους. Ο Φώτης Βασιλόπουλος (8/2/1986, 1.87μ.) αγωνίζεται στην θέση «1» και είναι γνωστός για την προσφορά του στην ομάδα την αγωνιστική περίοδο 2008-2009 αλλά και γενικότερα για τα «ενωσίτικα» αισθήματα του. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία στο Παγκράτι και μάλιστα αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ και δεύτερος στις ασίστ στο πρωτάθλημα της Α2. Ο Άγγελος Σιαμανδούρας (18/8/1980, 2.08μ.) αγωνίζεται στην θέση «5» και στο παρελθόν έχει παίξει για λογαριασμό των Αιγάλεω, Αμαρουσίου, Ηρακλή, Πανελευσινιακού και Περιστερίου».
Με γκολ του Σέσκο στο 90'+6' η Γιουνάιτεντ απέφυγε την ήττα κόντρα στη Γουέστ Χαμ (1-1) όμως και κρατήθηκε στην 4η της βαθμολογίας, μετά το 2-2 της Τσέλσι με τη Λιντς.
Η Τσέλσι ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0 ως το 66′, όμως η Λιντς έκανε μεγάλη επιστροφή στο Στάμφορντ Μπριτζ αποσπώντας 2-2, για την 26η αγωνιστική της Premier League. Έχασαν έδαφος για την 4άδα οι μπλε.
Παίκτες όπως ο Τζέιμς, ο Μίροτιτς, ο Μπλοσομγκέιμ αλλά και ο Ντιαλό κάθε άλλο παρά σίγουροι θα πρέπει να θεωρούνται στη Μονακό, παρά το γεγονός ότι ο Πρίγκιπας Αλβέρτος προσπαθεί να βρει