Πέμπτος ο Γιαννιώτης στα 10χλμ του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Σαντού
Την 5η θέση κατέλαβε ο Σπύρος Γιαννιώτης στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Σαντού στα 10 χλμ., ανοιχτής θάλασσας. Ο κολυμβητής μας που ήταν «χρυσός» στα 10 χλμ. και «αργυρός» στα 5 χλμ. στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Σαγκάης έκανε χρόνο 1:54.29.
Την 5η θέση κατέλαβε ο Σπύρος Γιαννιώτης στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Σαντού στα 10 χλμ., ανοιχτής θάλασσας. Ο κολυμβητής μας που ήταν «χρυσός» στα 10 χλμ. και «αργυρός» στα 5 χλμ. στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Σαγκάης έκανε χρόνο 1:54.29. Πρώτος τερμάτισε ο Γερμανός Τόμας Λουρτς σε 1:54.22.
Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τον Έλληνα πρωταθλητή το Παγκόσμιο Κύπελλο 10 χλμ. του Χονγκ Κονγκ, προορισμό για τον οποίο θα ταξιδέψει την ερχόμενη Δευτέρα. Ο αγώνας έχει προγραμματιστεί για τις 2 Οκτωβρίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η Χαμάς είναι έτοιμη να παραδώσει τα όπλα της σε μια παλαιστινιακή αρχή, «αν σταματήσει η κατοχή»
- Οι ΗΠΑ θέτουν προς πώληση 250 τεθωρακισμένα στην Πολωνία για… 1 δολάριο!
- Η Ιαπωνία προς μια νέα πυρηνική εποχή
- Αθλέτικ Μπιλμπάο – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-0: Σπουδαία νίκη για τους Βάσκους του Βαλβέρδε
- Τραγωδία στη Γαλλία: Τέσσερις νεαροί Πορτογάλοι σκοτώθηκαν σε τροχαίο κοντά στα σύνορα με την Ελβετία
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 07.12.2025]


