Οι θανατοποινίτες του Τέξας δεν διαλέγουν πια το τελευταίο γεύμα τους
Δεν θα έχουν πλέον το δικαίωμα να επιλέγουν το τελευταίο τους γεύμα οι μελλοθάνατοι στο Τέξας, καθώς οι υπερβολικές επιθυμίες ενός θανατοποινίτη εξόργισαν αξιοσέβαστο τοπικό γερουσιαστή.
Δεν θα έχουν πλέον το δικαίωμα να επιλέγουν το τελευταίο τους γεύμα οι μελλοθάνατοι στο Τέξας, καθώς οι υπερβολικές επιθυμίες ενός θανατοποινίτη εξόργισαν αξιοσέβαστο τοπικό γερουσιαστή.
Και όπως δήλωσαν οι αξιωματούχοι της φυλακής δεν έφαγε ούτε μπουκιά από όλα αυτά.
Άλλες πολιτείες της Αμερικής έχουν θέσει όριο στο κόστος του τελευταίου γεύματος των θανατοποινιτών. Η Φλόριδα έχει όριο τα 40 δολάρια, με τρόφιμα που μπορούν να βρεθούν εντός της πολιτείας.
Το Τέξας ποτέ δεν είχε όριο στο κόστος των γευμάτων, αλλά θα έπρεπε να παρασκευάζονται εντός της φυλακής. Ορισμένες πολιτείες δεν αναγνωρίζουν αυτό το δικαίωμα στους θανατοποινίτες, ενώ άλλες ζητούν την άδεια τους καταδικασμένου για να ανακοινώσουν τις τελευταίες τους διατροφικές προτιμήσεις.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Νέες απειλές Τραμπ: «Μπορεί να περάσουμε από την Κούβα αφού τελειώσουμε με το Ιράν»
- Πλοίο διέσχισε τα Στενά του Ορμούζ παρά τον ναυτικό αποκλεισμό των ΗΠΑ – «Προκαταρκτικές συνομιλίες» Λιβάνου και Ισραήλ
- Μία ασθενής, τρία θανατηφόρα αυτοάνοσα – Κυτταρική θεραπεία CAR-T δείχνει να κάνει θαύματα
- Συνταγή: Τάρτα με σπανάκι
- Ο νόμος του Ισραήλ για τη θανατική ποινή Παλαιστινίων δεν έχει να κάνει με την δικαιοσύνη, αλλά με τον εθνικισμό
- Φόβοι για νέο ανοδικό ράλι στις τιμές των καυσίμων – «Κάηκε» με ένα γέμισμα το Fuel Pass

