Τετ α τετ Βαλβέρδε-Αβραάμ Παπαδόπουλου
Τετ-α-τετ με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο είχε κατά την προπόνηση της Τρίτης ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος τον ρώτησε αν έχει κάποιο πρόβλημα με τη μη χρησιμοποίησή του στο ματς με την Ξάνθη. «Κανένα πρόβλημα», η απάντηση του διεθνούς στόπερ.
Τετ-α-τετ με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο είχε κατά την προπόνηση της Τρίτης ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος τον ρώτησε αν έχει κάποιο πρόβλημα με τη μη χρησιμοποίησή του στο ματς με την Ξάνθη.
Ο Ισπανός προπονητής προτίμησε τον Ιβάν Μαρκάνο στην αρχική ενδεκάδα ωστόσο θέλησε να μιλήσει με τον παίκτη του και να δει αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την απόφασή του να τον αφήσει στον πάγκο.
Από την πλευρά του, ο Παπαδόπουλος είπε στον προπονητή του ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα με την απόφασή του, τονίζοντας απλά ότι ήθελε να βοηθήσει την ομάδα που βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ, για αυτό και οι αντιδράσεις του στον πάγκο ήταν ελαφρώς νευρικές.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μπαρτζώκας: «Θέλω να αφιερώσω την κούπα σε ένα αγαπημένο άνθρωπό μας…»
- Ξυπόλητος ο Χολ: Πού έδωσε τα παπούτσια του ο Αμερικανός
- Φουρνιέ: «Θέλω να τελειώσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό»
- Βασιλιάς της Ευρώπης ο Θρύλος – «Καίγεται» ο Πειραιάς
- Αντετοκούνμπο: «Εκπληκτική η ατμόσφαιρα – Η Euroleague πρέπει να κάνει το Final Four κάθε χρόνο στην Αθήνα!»
- Η κούπα της Euroleague στα αποδυτήρια του T-Center: Πανευτυχείς οι «ερυθρόλευκοι» (pics)
- «Βγάζοντας το καπέλο» στον Άλεκ Πίτερς
- Εσύ, μόνο εσύ!
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 25.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/jeffrey-lai-Cz57JO4T0gQ-unsplash-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442