
Συνωστισμός στη ΔΕΗ για αλλαγή ονόματος στους λογαριασμούς
Μεγάλες ουρές σχηματίζονται καθημερινά σε διάφορα υποκαταστήματα της ΔΕΗ, καθώς πολλοί είναι οι ενοικιαστές, οι οποίοι, αποχωρώντας από ένα σπίτι, άφησαν το όνομά τους στον λογαριασμό και τώρα σπεύδουν να το αφαιρέσουν από φόβο μήπως επιβαρυνθούν με το τέλος ακινήτου. Επίσης, δεν είναι λίγοι εκείνοι που άλλαξαν πρόσφατα κατοικία και προσπαθούν να διευθετήσουν τις όποιες εκκρεμότητές τους με τη ΔΕΗ.
Μεγάλες ουρές σχηματίζονται καθημερινά σε διάφορα υποκαταστήματα της ΔΕΗ, καθώς πολλοί είναι οι ενοικιαστές, οι οποίοι, αποχωρώντας από ένα σπίτι, άφησαν το όνομά τους στον λογαριασμό και τώρα σπεύδουν να το αφαιρέσουν από φόβο μήπως επιβαρυνθούν με το τέλος ακινήτου.
Επίσης, δεν είναι λίγοι εκείνοι που άλλαξαν πρόσφατα κατοικία και προσπαθούν να διευθετήσουν τις όποιες εκκρεμότητές τους με τη ΔΕΗ.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το υποκατάστημα Κερατσινίου της ΔΕΗ, όπου καθημερινά παρατηρείται συνωστισμός. Όπως αναφέρουν οι υπάλληλοι, πολλοί καταναλωτές που αδυνατούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους κάθε δίμηνο, προχωρούν σε διακανονισμό.
Η πλειονότητα εκείνων που ζητούν διακανονισμό είναι άνεργοι και επιχειρηματίες. Αλλά, όπως αναφέρει υπάλληλος της ΔΕΗ «υπάρχουν πελάτες που ρωτούν αν μπορούν να διακόψουν για ένα διάστημα την παροχή ρεύματος και με αυτό τον τρόπο να γλιτώσουν το τέλος ακίνητης περιουσίας».
Σημειώνεται ότι η ΔΕΗ για να προχωρήσει σε διακοπή του ρεύματος σε πελάτη της πρέπει να λήξουν δύο λογαριασμοί. Στην περίπτωση, όμως, που συνεχίζουν να μένουν απλήρωτοι, επιδίδεται στον οφειλέτη εξώδικο, με το οποίο ενημερώνεται πως αν δεν πληρώσει το χρέος έναντι της Επιχείρησης εντός της προθεσμίας, που ορίζεται, θα καταγγελθεί το συμβόλαιο και θα ξηλωθεί ο μετρητής. Όταν κάποιος θελήσει να επανεγκαταστήσει τον μετρητή, θα πρέπει να τον ξαναπληρώσει και να προχωρήσει σε νέο συμβόλαιο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Πάσχα: Τα ξεχωριστά έθιμα της Μεγάλης Παρασκευής – Κατάνυξη, Επιτάφιοι και τοπικά δρώμενα
- «Καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει»: Η ατάκα του Μαρτίνεθ για τον Αταμάν και ο λόγος που ειπώθηκε
- Μακελειό στο Σουδάν με 32 νεκρούς μετά από επίθεση με drones στο Νταρφούρ
- Afrika Bambaataa: Πέθανε ο τραγουδιστής της χιπ χοπ σε ηλικία 68 χρόνων από καρκίνο
- Μυθικός «γύπας» ο Πέσιτς: Την… έπεσε στο flash interview σε Ιταλίδα δημοσιογράφο (vid)
- Σεισμός 3,5 Ρίχτερ στη Ναύπακτο
