Ανάκληση για 18 μοτοσικλέτες Ducati Diavel MY 2011
Αιτία του προληπτικού ελέγχου των συγκεκριμένων μοτοσικλετών είναι ενδεχόμενη αστοχία υλικού στο σταντ.
Σε διαδικασία ανάκλησης Ducati Diavel MY 2011 προχωρά η ΕΛΛΗΝΜΟΤΟ ΑΒΕΕΟ επίσημη αντιπροσωπεία της φίρμας στην Ελλάδα σε συνεργασία με τη διεύθυνση τεχνικού ελέγχου του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης.
Το προληπτικό μέτρο αφορά συνολικά 18 μοτοσικλέτες και πραγματοποιείται καθώς ενδέχεται να εμφανιστεί πιθανή κάμψη και, σε εξαιρετικές περιπτώσεις, θραύση του πλάγιου σταντ στην περιοχή περιστροφής στον άξονά του.
Στη σχετική ανακοίνωση επισημαίνεται ότι δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα ενώ, όπως γνωστοποιείται, η εταιρεία έχει ήδη ενημερώσει τους αντιπροσώπους και τους πελάτες των προς ανάκληση μοτοσικλετών προκειμένου να ελεγχθούν και να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.
Όσοι καταναλωτές επιθυμούν περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνήσουν με την εταιρεία ΕΛΛΗΝΜΟΤΟ ΑΒΕΕΟ στο τηλ. 2105540640 ή στο aftersales@hellinmoto.gr.
auto.in.gr
- Νομικό μέτωπο από Costco, Revlon και Kawasaki κατά των δασμών Τραμπ
- Μάλι: Νέα επίθεση τζιχαντιστών εναντίον οχηματοπομπής που μετέφερε καύσιμα [Βίντεο]
- Συνομιλία Ερντογάν με Μαδούρο για την έκρυθμη κατάσταση ανάμεσα στην Βενεζουέλα και τις ΗΠΑ
- Ο CEO της Magnum συμμαχεί με τον Κένεντι για μια «πιο υγιή Αμερική»
- Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]
- Νέες απαγωγές στη Νιγηρία – Κακοποιοί απήγαγαν χωρικούς και ζητούν λύτρα
