Εκατόμβη στη Σύρτη από ΝΑΤΟϊκή επίθεση, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Καντάφι
Στόχος βομβαρδισμών από ΝΑΤΟϊκά αεροσκάφη έγινε το κεντρικό ξενοδοχείο της Σύρτης και ένα συγκρότημα κατοικιών, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν 354 άτομα, όπως δήλωσε στο πρακτορείο Ρόιτερς ο εκπρόσωπος του Μουαμάρ Καντάφι, Μούσα Ιμπραήμ. Η πληροφορία αυτή δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί, ενώ το ΝΑΤΟ δεν έχει ακόμη προβεί σε κάποιο σχόλιο.
Η πληροφορία αυτή δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί καθώς έχει διακοπεί η επικοινωνία με τη Σύρτη, γενέτειρα του Καντάφι, μετά την πτώση της Τρίπολης.
Το ΝΑΤΟ δεν έχει σχολιάσει ακόμη την πληροφορία αυτή.
Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο εκπρόσωπος του Καντάφι με το πρακτορείο Ρόιτερς αναφέρει: «Το ΝΑΤΟ επιτέθηκε στη Σύρτη τη νύχτα της Παρασκευής με πάνω από 30 πυραύλους που στόχο είχαν το κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης και ένα άλλο κτίριο, που αποτελείται από περισσότερα από 90 διαμερίσματα».
«Το αποτέλεσμα είναι να έχουν σκοτωθεί πάνω από 354 άτομα, 89 ακόμη αγνοούνται και τουλάχιστον 700 έχουν τραυματιστεί» πρόσθεσε ο Μούσα Ιμπραήμ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Reuters
- ΗΠΑ: Το πρόστιμο της ΕΕ στο Χ είναι «επίθεση στον αμερικανικό λαό», λέει ο Ρούμπιο
- Βουρδέρης: «Αυτή η ομάδα απαξιώθηκε και δεν το αξίζει»
- Θεσσαλία: Κοντά στα όρια υπερχείλισης ο Πηνειός
- Γκιγιέρμο ντελ Τόρο: «Είμαι μεγάλος θαυμαστής του θανάτου και τον περιμένω με ανυπομονησία»
- Νωρίτερα θα επαναλειτουργήσει το μετρό Θεσσαλονίκης – Το πρόγραμμα των δρομολογίων
- Παπασταύρου: Τον Απρίλιο στην Ουάσινγκτον η υπουργική συνεδρίαση του 3+1 – «Η επιθετικότητα δεν οδηγεί σε επιρροή», διαμηνύει στην Τουρκία
