Σεισμός μεγέθους 4,5 βαθμών στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης
Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,5 βαθμών σημειώθηκε στις 11:42 το πρωί της Πέμπτης με επίκεντρο 70 χιλιόμετρα βόρεια του Αγίου Νικολάου Λασιθίου, μεταξύ Κρήτης και Σαντορίνης. Η σεισμική δόνηση έγινε αισθητή στο Ηράκλειο, τον Άγιο Νικόλαο και τα βορειοανατολικά παράλια της Κρήτης.
Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,5 βαθμών σημειώθηκε στις 11:42 το πρωί της Πέμπτης με επίκεντρο 70 χιλιόμετρα βόρεια του Αγίου Νικολάου Λασιθίου, μεταξύ Κρήτης και Σαντορίνης.
Η σεισμική δόνηση έγινε αισθητή στο Ηράκλειο, τον Άγιο Νικόλαο και τα βορειοανατολικά παράλια της Κρήτης.
Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών και το Εργαστήριο Γεωφυσικής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, η δόνηση χαρακτηρίζεται ασθενής και προερχόταν από απόσταση 297 χιλιομέτρων νοτιοανατολικά της Αθήνας. Το εστιακό βάθος του σεισμού ήταν 32 χιλιόμετρα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Νότια Αφρική: Δολοφονείται μάρτυρας για εγκλήματα του δικαστικού συστήματος
- Κατεχόμενα: Αιφνιδιαστική επίσκεψη από τον γιο του Ερντογάν στον Ερχιουρμαν
- Βενεζουέλα: Νέα άφιξη αεροσκάφους με απελαθέντες από τις ΗΠΑ μετανάστες
- Ρωσία: Πολύ σοβαρές οι συνέπειες για την ΕΕ από τυχόν χρήση ρωσικών πόρων για τη χρηματοδότηση της Ουκρανίας
- Κακοκαιρία: Λόγω πτώσης βράχων στη Λεωφόρο Αθηνών έκλεισαν δύο λωρίδες κυκλοφορίας
- Ο Καναδάς αφαιρεί τη Συρία από τη μαύρη λίστα των κρατών που υποστηρίζουν την τρομοκρατία