Πυρκαγιά σε διαμέρισμα στην Καλλιθέα – Απεγκλωβίστηκαν τρία άτομα
Στις φλόγες τυλίχτηκε γύρω στις 10 το πρωί της Τετάρτης διαμέρισμα στο ισόγειο πολυκατοικίας στην Καλλιθέα, στη συμβολή των οδών Μενελάου και Δοϊράνης. Στο σημείο έσπευσαν πυροσβεστικές δυνάμεις, ενώ ολοκληρώθηκε και η επιχείρηση απεγκλωβισμού τριών ατόμων. Μία ηλικιωμένη γυναίκα έχει υποστεί εγκαύματα, ενώ άλλοι δύο ένοικοι της πολυκατοικίας αντιμετωπίζουν αναπνευστικά προβλήματα.
Στις φλόγες τυλίχτηκε γύρω στις 10 το πρωί της Τετάρτης διαμέρισμα ισογείου σε πολυκατοικία στην Καλλιθέα, στη συμβολή των οδών Μενελάου και Δοϊράνης.
Στο σημείο έσπευσαν πυροσβεστικές δυνάμεις, ενώ ολοκληρώθηκε και η επιχείρηση απεγκλωβισμού μίας ηλικιωμένης γυναίκας η οποία βρισκόταν στο μπαλκόνι του πρώτου ορόφου, καθώς και δύο ακόμη ενοίκων.
Η γυναίκα έχει υποστεί εγκαύματα, ενώ άλλοι δύο ένοικοι της πολυκατοικίας αντιμετωπίζουν αναπνευστικά προβλήματα.
Στο σημείο έφτασαν πέντε οχήματα της Πυροσβεστικής με 15 πυροσβέστες.
Άγνωστη παραμένει μέχρι στιγμής η αιτία της πυρκαγιάς.
Όλοι οι τραυματίες νοσηλεύονται εκτός κινδύνου, σύμφωνα με την Πυροσβεστική.
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων