Ο Σισέ προτιμούσε τη νίκη αλλά…
Ο Τζιμπρίλ Σισέ φρόντισε να δώσει άμεσα τα... διαπιστευτήριά του, πετυχαίνοντας το γκολ με το οποίο η ομάδα του προηγήθηκε 2-0, αφού είχε προηγηθεί αυτό του Μίροσλαβ Κλόζε. Ομως, οι πρωταθλητές απάντησαν πολύ γρήγορα και κατάφεραν -τουλάχιστον- να αποφύγουν την ήττα.
Η πρωταθλήτρια Μίλαν αναδείχθηκε, χθες, ισόπαλη 2-2 με τη Λάτσιο στο Μιλάνο, με το σκορ να διαμορφώνεται σχεδόν στο πρώτο ημίωρο της αναμέτρησης. Ο Τζιμπρίλ Σισέ φρόντισε να δώσει άμεσα τα… διαπιστευτήριά του, πετυχαίνοντας το γκολ με το οποίο η ομάδα του προηγήθηκε 2-0, αφού είχε προηγηθεί αυτό του Μίροσλαβ Κλόζε. Ομως, οι πρωταθλητές απάντησαν πολύ γρήγορα και κατάφεραν -τουλάχιστον- να αποφύγουν την ήττα.
Ο Γάλλος σταρ μίλησε μετά το παιχνίδι για την εμφάνιση του και το πρώτο γκολ στη Serie A με τη φανέλα της ομάδας της Ρώμης: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την εμφάνιση μου και το γκολ, αν και θα προτιμούσα να μην σκόραρα και να παίρναμε τους τρεις βαθμούς» δήλωσε σχετικά ο πρώην αρχηγός του Παναθηναϊκού και συμπλήρωσε: «Ηθελα τη νίκη, αλλά και η ισοπαλία δεν είναι άσχημο αποτέλεσμα για την πρεμιέρα. Το ιταλικό πρωτάθλημα ήταν όπως την περίμενα, μια σκληρή λίγκα, απαιτητική, αλλά πολύ ωραία για να παίζεις».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γιάννης Τσιμιτσέλης: Στο νοσοκομείο ο ηθοποιός – Τι συνέβη
- H Meta συμφώνησε να χρησιμοποιεί «λιγότερα» προσωπικά δεδομένα για εξατομικευμένες διαφημίσεις στην ΕΕ
- Απόφαση βόμβα: Καλούνται νέοι μάρτυρες – «Ανοίγει» η υπόθεση των υποκλοπών
- Ο αρχηγός της Φενέρ εμπλέκεται σε στοιχήματα εκατομμυρίων
- Πώς θα κινηθεί η απασχόληση στην Ελλάδα τους επόμενους μήνες – Τι «βλέπουν» οι εργοδότες
- Ζωγράφου: Στο νοσοκομείο οδηγός λεωφορείου έπειτα από ξυλοδαρμό από οδηγό ΙΧ

