Καμία συζήτηση για έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη, δήλωσε η Κομισιόν
Δεν υπάρχει καμία απολύτως συζήτηση περί εξόδου της Ελλάδας από την Ευρωζώνη, δήλωσε ο εκπρόσωπος της Κομισιόν Αμαντέου Αλταφάζ την Πέμπτη, μετά τα επικριτικά σχόλια του υπουργού Οικονομικών της Γερμανίας και της Ολλανδίας.
Δεν υπάρχει καμία απολύτως συζήτηση περί εξόδου της Ελλάδας από την Ευρωζώνη, δήλωσε ο εκπρόσωπος της Κομισιόν Αμαντέου Αλταφάζ την Πέμπτη, μετά τα επικριτικά σχόλια του υπουργού Οικονομικών της Γερμανίας και της Ολλανδίας.
Ερωτηθείς από δημοσιογράφους εάν συζητείται η έξοδος της Ελλάδας από την Ευρωζώνη, ο εκπρόσωπος της Κομισιόν δήλωσε: «Δεν υπάρχει καμία απολύτως συζήτηση για αυτό».
Ο κ. Αλταφάζ υπογράμμισε, πάντως, ότι η Ελλάδα δεν πρόκειται να λάβει την επόμενη δόση του δανείου εάν δεν εκπληρώσει τις δεσμεύσεις της.
«Είναι προφανές ότι η παροχή οικονομικής ενίσχυσης από το πρώτο πρόγραμμα και το επόμενο πρόγραμμα συνδέεται με πολύ αυστηρούς όρους. Κατά συνέπεια, δεν υπάρχει περίπτωση να παρέχουμε κεφάλαια εάν δεν εκπληρωθούν πλήρως οι όροι» επισήμανε ο εκπρόσωπος της Κομισιόν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- LIVE: Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Σίτι
- Πώς ο Τραμπ επένδυσε εκατομμύρια στη μέση μιας διαμάχης δισεκατομμυρίων
- Πανσερραϊκός – Άρης 0-0: «Χ»αμένοι και οι δύο…
- To αθυρόστομο, γεμάτο μένος αντίο του Labrinth στο «Euphoria»
- ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ αποχαιρετούν τον ένθερμο ευρωπαϊστή και δημοκράτη Γιούργκεν Χάμπερμας
- Συγκλονισμένη η οικογένεια του βόλεϊ για τον θάνατο του Ασημάκη Διονυσόπουλου

