Επέστρεψαν στην πλατεία Συντάγματος οι «Αγανακτισμένοι»
Νέα συγκέντρωση μπροστά στο κτήριο της Βουλής πραγματοποίησαν από τις 7 το απόγευμα του Σαββάτου οι «Αγανακτισμένοι», οι οποίοι σχεδιάζουν κινητοποιήσεις και στους δρόμους γύρω από τη ΔΕΘ στη Θεσσαλονίκη την επόμενη εβδομάδα.
Νέα συγκέντρωση μπροστά στο κτήριο της Βουλής πραγματοποίησε από τις 7 το απόγευμα του Σαββάτου το κίνημα των «Αγανακτισμένων».
«Ξεκινήσαμε αγανακτισμένοι, συνεχίζουμε αποφασισμένοι και σε λίγο θα είμαστε μαζικά εξεγερμένοι για να φύγουν αυτοί που μας οδήγησαν εδώ» δηλώνουν σε ανακοίνωσή τους.
Η λεωφόρος Αμαλίας έκλεισε για λίγο το βράδυ, δόθηκε όμως και πάλι στην κυκλοφορία έπειτα από επέμβαση των ΜΑΤ.
Η νέα κινητοποίηση έρχεται στις 3 Σεπτεμβρίου, επέτειο από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ, αλλά και επέτειο της ημέρας που ο Όθωνας αναγκάστηκε να παραχωρήσει το πρώτο Σύνταγμα της Ελλάδας.
«Είναι η ημέρα που μας θυμίζει την ματαίωση των πόθων του λαού για δημοκρατία, ελευθερία και αξιοπρέπεια. Που μας θυμίζει τα ψέματα και τον εμπαιγμό των εκάστοτε κυβερνώντων» σημειώνουν οι «Αγανακτισμένοι» στο κάλεσμά τους.
Την επόμενο Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου, οι «Αγανακτισμένοι» της Θεσσαλονίκης προγραμματίζουν συλλαλητήρια στους δρόμους γύρω από τη ΔΕΘ, προκειμένου να υποδεχθούν τον πρωθυπουργό με το σύνθημα «είστε ανεπιθύμητοι».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Δίκη Βαλυράκη: Μάρτυρας κατέθεσε στη δίκη ότι είδε να χτυπούν με κοντάρι τον πρώην υπουργό
- Brussels Signals ‘No More Studies Needed’ for Greece–Cyprus Power Link
- 35 χρόνια Μουσείο Τηλεπικοινωνιών Ομίλου ΟΤΕ: Γιορτή Γνώσης & Δημιουργίας
- Η ΚΝΕ για τα 17 χρόνια από τη δολοφονία Γρηγορόπουλου
- Μπράιτον: Εκτός για μήνες ο Τζίμας
- Οκτώ σκάφη προσδέθηκαν για πρώτη φορά ταυτόχρονα στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό
