Χωρίς ηλεκτρικό σιδηρόδρομο το τμήμα Πειραιάς-Ομόνοια το Σαββατοκύριακο
Χωρίς Ηλεκτρικό σιδηρόδρομο θα μείνει και αυτό το Σαββατοκύριακο 3 και 4 Σεπτεμβρίου, το τμήμα Πειραιάς-Ομόνοια, λόγω των συνεχιζόμενων έργων ανακαίνισης της σιδηροδρομικής γραμμής. Όπως ανακοινώθηκε από τον ΟΑΣΑ για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού στο τμήμα αυτό θα λειτουργεί η λεωφορειακή γραμμή Χ23 «ΠΕΙΡΑΙΑΣ (ΠΛ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ) - ΣΤΑΘ. ΟΜΟΝΟΙΑ».
Χωρίς Ηλεκτρικό σιδηρόδρομο θα μείνει και αυτό το Σαββατοκύριακο 3 και 4 Σεπτεμβρίου, το τμήμα Πειραιάς-Ομόνοια, λόγω των συνεχιζόμενων έργων ανακαίνισης της σιδηροδρομικής γραμμής.
Όπως ανακοινώθηκε από τον ΟΑΣΑ για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού στο τμήμα αυτό θα λειτουργεί η λεωφορειακή γραμμή Χ23 «ΠΕΙΡΑΙΑΣ (ΠΛ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ) – ΣΤΑΘ. ΟΜΟΝΟΙΑ», η οποία θα εξυπηρετεί τους σταθμούς από τον Πειραιά προς την Ομόνοια και αντίστροφα, πραγματοποιώντας αντίστοιχες στάσεις.
Η αφετηρία της γραμμής θα βρίσκεται στη πλατεία Καραϊσκάκη και το τέρμα της στην οδό Αθηνάς, μεταξύ της πλατείας Ομονοίας και της οδού Λυκούργου. Στο τμήμα Ομόνοια- Κηφισιά τα δρομολόγια θα εκτελούνται κανονικά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ανεμοδαρμένα Ύψη – Ο Τζέικομπ Ελόρντι και η Μάργκοτ Ρόμπι απόλαυσαν την ερωτική ιστορία «στην πραγματικότητα»
- Το κίνημα για τα Τέμπη έγινε για περισσότερη δημοκρατία όχι για λιγότερα δικαιώματα
- «Θέλει μεγάλη αυτοπεποίθηση να κάνει κάτι τέτοιο» – Ο Ανρί αποθέωσε τον Κωστούλα για το «ψαλιδάκι» (vids)
- Αυξήσεις και φέτος στα ασφάλιστρα υγείας
- Να δώσει συνέχεια στο σερί κόντρα στη Μακάμπι ο Ολυμπιακός – Ψάχνει αντίδραση στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός
- Με… όπλο τον κόσμο του και στόχο μόνο τη νίκη κόντρα στη Λεβερκούζεν ο Ολυμπιακός


