Προτεραιότητα η στενότερη συνεργασία με την Κύπρο τονίζει ο Μεντβέντεφ
Ζήτημα προτεραιότητας θεωρεί ο πρόεδρος της Ρωσίας Ντιμίτρι Μεντβέντεφ τη στενότερη συνεργασία με την Κύπρο, όπως αναφέρει ο ίδιος σε μήνυμά του προς τον Κύπριο πρόεδρο Δ.Χριστόφια, με αφορμή τα 65α γενέθλιά του.
Ζήτημα προτεραιότητας θεωρεί ο πρόεδρος της Ρωσίας Ντιμίτρι Μεντβέντεφ τη στενότερη συνεργασία με την Κύπρο, όπως αναφέρει ο ίδιος σε μήνυμά του προς τον Κύπριο πρόεδρο Δ.Χριστόφια, με αφορμή τα 65α γενέθλιά του.
Το μήνυμα, που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του Κρεμλίνου, αναφέρει ότι η περαιτέρω δυναμική ανάπτυξη αυτής της σχέσης ανταποκρίνεται στα θεμελιώδη συμφέροντα Ρωσίας και Κύπρου και υπηρετεί την εδραίωση της περιφερειακής και παγκόσμιας σταθερότητας.
«Στη Ρωσία δικαίως σας θεωρούν ειλικρινή φίλο της χώρας μας και αποδίδουν υψηλή εκτίμηση στην πολυετή σας συμβολή στην ανάπτυξη των ρωσο – κυπριακών σχέσεων», αναφέρει το μήνυμα.
Ο κ. Μεντβέντεφ εκφράζει επίσης την προσδοκία, όπως ο εμπιστευτικός προσωπικός διάλογος με τον πρόεδρο Χριστόφια συμβάλει και στο μέλλον στην προώθηση εποικοδομητικής ημερήσιας διάταξης, τόσο σε διμερές όσο και σε διεθνές επίπεδο.
Υπογραμμίζει, τέλος, ότι ιδιαίτερη σημασία αποδίδει στην υλοποίηση των συμφωνιών που επιτεύχθηκαν τον Οκτώβριο του 2010, κατά την επίσκεψή του στην Κύπρο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Νιλ Σεντάκα: Πέθανε σε ηλικία 86 ετών ο θρύλος του ροκ εν ρολ
- Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 28 Φεβρουαρίου – Γιατί θεωρείται άτυπο Ψυχοσάββατο
- Δεν βρίσκεται στην Τεχεράνη ο Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ, λέει το Ιράν – Έκλεισε ο εναέριος χώρος της χώρας
- Λόρα: Πώς βρέθηκε σε δομή στο Βερολίνο – Τι είπε η Γερμανική αστυνομία στον πατέρα της
- Σενάρια από τη Σερβία για Ρόμπινσον και Ολυμπιακό (vids)
- Τα επιδόματα και τα εφάπαξ που θα καταβληθούν από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ έως τις 6 Μαρτίου
