Ένα πληκτρολόγιο για τον άνετο χειρισμό της προβολής στην τηλεόραση από τους χρήστες που συνδέουν συχνά το laptop τους στην TV κατασκεύασε η Logitech. Το Logitech Wireless Touch K400 κοστίζει περί τα 40 ευρώ διαθέτει μεγάλη επιφάνεια αφής 3,5 ιντσών ώστε να υποκαταστήσει το ποντίκι.

«Με το Logitech Wireless Touch K400 οι χρήστες μπορούν να συνδέσουν τον φορητό τους με μια τηλεόραση και χωρίς κόπο να ανεβάσουν την ένταση όταν βλέπουν ένα βίντεο στο YouTube, να πατήσουν παύση και να συνεχίσουν αργότερα όταν κοιτάνε ένα slideshow με τις φωτογραφίες των διακοπών τους, ή να γράψουν ένα tweet για μια ταινία που είδαν. Ότι κι αν κάνει κανείς, από σερφάρισμα στο διαδίκτυο έως επικοινωνία με τους φίλους του με email, είναι πανεύκολο έχοντας στη διάθεσή του αυτό το διακριτικό περιφερειακό με τα αθόρυβα και πολύ κομψά πλήκτρα», εξηγεί ο Thibauld Nolf, European Product Manager της Logitech για πληκτρολόγια και σετ πληκτρολογίων και ποντικιών.

Το νέο πληκτρολόγιο της Logitech είναι plug and play, δηλαδή δεν απαιτεί εγκατάσταση ειδικού λογισμικού και ρυθμίσεις (απλά συνδέουμε τον μικροσκοπικό USB δέκτη Logitech Unifying σε μια θύρα του φορητού και είμαστε έτοιμοι). Ο δέκτης USB είναι Unifying και μπορεί να δεχθεί άλλα πέντε συμβατά περιφερειακά. Οι μπαταρίες που διαθέτει το Κ400 έχουν διάρκεια έως και ένα χρόνο. Η πληκτρολόγηση είναι αθόρυβη σε χαμηλού ύψους πλήκτρα, με λαμπερούς λευκούς χαρακτήρες, ευανάγνωστους ακόμη και σε χαμηλό φωτισμό. Συνολικά το νέο πληκτρολόγιο είναι συμπαγές σε μέγεθος. Όντας στο σαλόνι, όταν δεν χρησιμοποιείται μπορεί να αποθηκευτεί στηρίζοντας το σε όρθια θέση.

In.gr Τεχνολογία