Με τετράθυρο coupe η ΚIA στην Φρανκφούρτη
Ένα εντυπωσιακό -σε επίπεδο σχεδιασμού τουλάχιστον- τετράθυρο coupe πρόκειται να παρουσιάσει για πρώτη φορά στην Φρανκφούρτη η KIA.
Τις πρώτες φωτογραφίες ενός εντυπωσιακού concept car έδωσε στη δημοσιότητα η KIA, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες για τις τεχνικές προδιαγραφές του.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι πρόκειται για ένα τετράθυρο και τετραθέσιο coupe, με κίνηση στους πίσω τροχούς, που φέρει τη σχεδιαστική υπογραφή του Peter Schreyer.
Ο τελευταίος δήλωσε ότι το συγκεκριμένο μοντέλο πρόκειται να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία της κορεατικής φίρμας, εκπέμποντας από όποια πλευρά και αν το κοιτάξει κανείς ενέργεια.
Περισσότερες λεπτομέρειες για το νέο concept car της ΚIA θα ανακοινωθούν στην 64η έκθεση αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, η οποία ανοίγει τις πύλες της για το κοινό στις 15 Σεπτεμβρίου.
auto.in.gr
- Μεγάλη στρατιωτική παρέλαση στο Μεσολόγγι για την επέτειο των 200 χρόνων από την ηρωική Έξοδο
- Παναθηναϊκός: Οριστική συμφωνία με τον Αντίνο
- ΝΔ: Το ΠΑΣΟΚ μάς κατηγορεί για τη Mercosur ενώ οι Σοσιαλιστές το ψήφισαν
- Πάνω από τα όρια τα αιωρούμενα σωματίδια στη Λάρισα σύμφωνα με την Περιφέρεια
- Τι ήταν τα Τέμπη τελικά;
- Γροιλανδία: Ομάδα Αμερικανών κοινοβουλευτικών και από τα δύο κόμματα στη Δανία – Ενάντια στα σχέδια Τραμπ

