Στον Ολυμπιακό για άλλον ένα χρόνο υπέγραψε ο Κολόμβος
Το σκουφάκι του Ολυμπιακού θα φοράει και την επόμενη περίοδο ο Χριστόδουλος Κολόμβος. Ο 23χρονος διεθνής φουνταριστός είχε συμφωνήσει εδώ και αρκετές ημέρες για την επέκταση της συνεργασίας του με τους «ερυθρόλευκους» και την Τετάρτη έβαλε την υπογραφή του σε νέο μονοετές συμβόλαιο.
Το σκουφάκι του Ολυμπιακού θα φοράει και την επόμενη περίοδο ο Χριστόδουλος Κολόμβος. Ο 23χρονος διεθνής φουνταριστός είχε συμφωνήσει εδώ και αρκετές ημέρες για την επέκταση της συνεργασίας του με τους «ερυθρόλευκους» και την Τετάρτη έβαλε την υπογραφή του σε νέο μονοετές συμβόλαιο.
«Είμαι χαρούμενος που παρέμεινα στην ομάδα. Η πρώτη χρονιά αγωνιστικά ήταν άκρως επιτυχημένη, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε. Στόχος του Ολυμπιακού και τη νέα χρονιά είναι το πρωτάθλημα. Έχουν δυναμώσει αρκετά οι άλλες ομάδες, ο Παναθηναϊκός, η Χίος και η Βουλιαγμένη, αλλά η νέα σεζόν μπορεί να είναι διαφορετική από την άποψη των παικτών, αλλά και του παιχνιδιού. Ίσως ανοίγει ένας νέος κύκλος, η ομάδα θα είναι ανανεωμένη, τόσο από την άποψη των παικτών, όσο και από του προπονητή, ελπίζω να παραμείνει ανταγωνιστική», τόνισε μετά την οριστικοποίηση της παραμονής του ο Κολόμβος.
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.
Έτοιμοι να προχωρήσουν σε μια ιστορικής σημασίας ανταλλαγή είναι οι Μιλγουόκι Μπακς, οι οποίοι σύμφωνα με τα αμερικανικά ρεπορτάζ, έχουν αποφασίσει να χωρίσουν τους δρόμους τους με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.
Συνέχεια απόψε (13/5) στα πλέι-οφ και στα ντέρμπι που πλέον κρίνουν μονάχα το δεύτερο «εισιτήριο» για το Champions League. Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ - ΑΕΚ στις 19:30.
Τη νίκη που θα τον στείλει στο Final-4 της Euroleague στο... σπίτι του, ψάχνει το βράδυ της Τετάρτης (13/5, 22:00) ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Βαλένθια, στη «Roig Arena».
Η Μάντσεστερ Σίτι φέρεται να έχει ξεχωρίσει τον Έντσο Μαρέσκα ως βασικό υποψήφιο για την επόμενη μέρα στον πάγκο της, σε περίπτωση αποχώρησης του Πεπ Γκουαρντιόλα.