Στο «ΑΑΑ» η αξιολόγηση της Γαλλίας, δηλώνει ο επικεφαλής της S&P στην Ευρώπη
Η αξιολόγηση «ΑΑΑ» της Γαλλίας είναι σταθερή, δήλωσε ο επικεφαλής οικονομολόγος της Standard and Poor's για την Ευρώπη, Ζαν Μισέλ Σιξ, μιλώντας στο γαλλικό ραδιόφωνο France Inter. Ο ίδιος εξήγησε ότι αυτό οφείλεται στην καλή διακυβέρνηση και την πολιτική ηγεσία.
Η αξιολόγηση «ΑΑΑ» της Γαλλίας είναι σταθερή, δήλωσε ο επικεφαλής οικονομολόγος της Standard and Poor’s για την Ευρώπη, Ζαν Μισέλ Σιξ, μιλώντας στο γαλλικό ραδιόφωνο France Inter.
Η αξιολόγηση της Γαλλίας είναι σταθερή, ανέφερε ο Ευρωπαίος οικονομολόγος, προσθέτοντας ότι η πολιτική ηγεσία και η καλή διακυβέρνηση αποτελούν σημαντικούς παράγοντες για τη διαμόρφωση των αξιολογήσεων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Παρίσι: Κατέρρευσε το πάτωμα διαμερίσματος κατά τη διάρκεια πάρτι – Δεκάδες τραυματίες
- ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 69-74: Δυσκολεύτηκε, αλλά πέρασε από την Πυλαία
- Γρίπη: Η κορύφωση έρχεται τις επόμενες μέρες
- Ινιέστα για… Ελ Κααμπί!
- Αλ Σάρα: «Όλα τα εκκρεμή θέματα με τις κουρδικές δυνάμεις θα επιλυθούν» – Συμφωνία εκεχειρίας στη Συρία
- Βία, ενοχή και το προνόμιο της σιωπής — Δυνατό «ποδαρικό» το His & Hers για τις σειρές του 2026


