Το ενδεχόμενο συνεργασίας με την Proton Bank διερευνά η Attica Bank σύμφωνα με επιστολή της στο Χρηματιστήριο. Η κίνηση αυτή θεωρείται, από πολλούς, ως προάγγελος κινήσεων στην σκακιέρα των τραπεζικών συγχωνεύεων, σε μια κρίσιμη για το τραπεζικό σύστημα περίοδο.

Στην ανακοίνωσή της η Attica Bank αναφέρει: «Η Attica Bank θα διερευνήσει, στα πλαίσια της εκπεφρασμένης στρατηγικής της, το ενδεχόμενο συνεργασίας με την Τράπεζα Proton λόγω των συνεργειών που θα προκύψουν και της ανάγκης δημιουργίας μεγέθους, που στις σημερινές συνθήκες είναι αναγκαίο για την ανάπτυξη του Ομίλου».

Μέτοχοι της Attica Bank είναι το ΤΣΜΕΔΕ με 41,96%, το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο με 20,017% και το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων με 19,132%.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ