
Ισραηλινή αεροπορική επίθεση σε υπόγεια σήραγγα στη Λωρίδα της Γάζας
Ισραηλινά αεροπλάνα έπληξαν κατά τη διάρκεια της νύχτας με πυραύλους υπόγεια σήραγγα στα σύνορα της νότιας Λωρίδας της Γάζας με την Αίγυπτο χωρίς, ωστόσο, να αναφερθούν θύματα. Είχε προηγηθεί επίθεση με ρουκέτα που εκτοξεύθηκε από τη Γάζα κατά της πόλης Άσκελον στο νότιο Ισραήλ με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά μια γυναίκα.
Ισραηλινά αεροπλάνα έπληξαν κατά τη διάρκεια της νύχτας με πυραύλους υπόγεια σήραγγα στα σύνορα της νότιας Λωρίδας της Γάζας με την Αίγυπτο χωρίς, ωστόσο, να αναφερθούν θύματα.
Είχε προηγηθεί επίθεση με ρουκέτα που εκτοξεύθηκε από τη Γάζα το βράδυ της Δευτέρας κατά της πόλης Άσκελον στο νότιο Ισραήλ με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά μια γυναίκα.
Η σήραγγα, που βρίσκεται στο ύψος της Ράφα, καταστράφηκε ολοσχερώς.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό/Γερμανικό
- Στα +1.900 ευρώ ετησίως ο λογαριασμός ενέργειας λόγω Μέσης Ανατολής
- Σεξ σε εξωτερικούς χώρους, αναρρίχηση και Τότεναμ: Η συναγή για τον τέλειο Γιου Νέσμπε
- Video games: Πες μου τι παίζεις να σου πω ποιος είσαι
- Στον πάτο του ΟΟΣΑ οι πραγματικοί μισθοί στην Ελλάδα – Πληρωνόμαστε 21% λιγότερο από ό,τι το 2010
- «Όχι άλλο αμερικανικό κάρβουνο!» – Οι σύμμαχοι γυρίζουν την πλάτη στην αμερικανική ενέργεια
- ΝΑΤΟ: Η σχέση Ρούτε-Τραμπ ανησυχεί τους Ευρωπαίους – Πιστεύουν ότι υπονομεύει τη θέση τους στον κόσμο




