Jaguar XE 2013: Ο διάδοχος ενός θρύλου
Την πρόθεση της Jaguar να περάσει στην παραγωγή το διάδοχο της θρυλικής E-Type αποκαλύπτουν οι δοκιμές εξέλιξης ενός πρωτότυπου που χρησιμοποιεί το αμάξωμα της XK.
Την επιστροφή της θρυλικής E-Type σχεδιάζει η Jaguar με σκοπό να δημιουργήσει μια πρόταση ικανή να αντιμετωπίσει την Porsche 911.
Για αρχή οι δοκιμές εξέλιξης πραγματοποιούνται με τη βοήθεια μίας ταπεινής XK, η οποία φυσικά έχει δεχτεί τις απαραίτητες τροποποιήσεις (μικρότερο μήκος) ώστε να προσαρμοστεί στις προδιαγραφές της πολυαναμενόμενης Jaguar.
Το νέο… αιλουροειδές θα προσφέρεται σε coupe και cabrio εκδόσεις και θα εξοπλίζεται με έναν V6 κινητήρα.
Η άφιξη του διαδόχου της E-Type στην ευρωπαϊκή αγορά αναμένεται να πραγματοποιηθεί μέσα στο 2013.
AUTOMEDIA
- Τηλεφωνικές απάτες: Το πρώτο κινητό τηλέφωνο που θα αναγνωρίζει ψεύτικες φωνές στις κλήσεις
- «Συμφωνία Γκρέμιο και Τετέ – Αποφασίζει ο Παναθηναϊκός»
- Γάζα: Ανασύρθηκαν 25 πτώματα, ανάμεσά τους και μιας Παλαιστίνιας δημοσιογράφου – Ερειπωμένες οι πόλεις
- Άρης Μουγκοπέτρος: Παραιτείται ο δικηγόρος του – Αναλαμβάνει την εν διαστάσει σύζυγό του
- Η Γέννηση του Ιησού δεν μοιάζει με χριστουγεννιάτικη κάρτα – Είναι μια ιστορία σφαγών, φόβου και προσφυγιάς
- Η συνεργασία μεταξύ Ελλάδας και Αιγύπτου στο επίκεντρο της επικοινωνίας Γεραπετρίτη – Αμπντελάτι

