Δυνατή η έξοδος στις αγορές σε δύο χρόνια, εκτιμά το IIF
Την πεποίθησή του ότι η Αθήνα μπορεί να αποκαταστήσει την αξιοπιστία της και να επίστρέψει στις αγορές μέσα στα επόμενα δύο χρόνια εξέφρασε ο επικεφαλής του Διεθνούς Χρηματοπιστωτικού Ινστιτούτου (IIF) Τσαρλ Νταλάρα. Σύμφωνα με τον ίδιο, οι λεπτομέρειες της συμμετοχής των ιδιωτών στο πρόγραμμα για την Ελλάδα αναμένεται να καθοριστούν σύντομα, ενώ η πρώτη σύσκεψη εργασίας για το ζήτημα θα γίνει την Πέμπτη.
Την πεποίθησή του ότι η Αθήνα μπορεί να αποκαταστήσει την αξιοπιστία της και να επίστρέψει στις αγορές μέσα στα επόμενα δύο χρόνια εξέφρασε ο επικεφαλής του Διεθνούς Χρηματοπιστωτικού Ινστιτούτου (IFF) Τσαρλ Νταλάρα μετά τη συνάντησή του με τον υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο στην Ουάσινγκτον.
Η έξοδος στις αγορές, σύμφωνα με τον ίδιο, είναι εφικτή εάν το πρόγραμμα δημοσιονομικής προσαρμογής εφαρμοστεί πλήρως και εάν η Αθήνα καταφέρει να ολοκληρώσει με επιτυχία το πρόγραμμα ανταλλαγής ομολόγων.
Ο Τσαρλς Νταλάρα, όπως μεταδίδει το Reuters, ανέφερε επίσης οι λεπτομέρειες της συμμετοχής των ιδιωτών στο πρόγραμμα για την Ελλάδα αναμένεται να καθοριστούν σύντομα, καθώς η πρώτη σύσκεψη εργασίας για το ζήτημα θα γίνει την Πέμπτη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γάζα: Ο Τραμπ ανακοίνωσε το ΔΣ του «Συμβουλίου Ειρήνης» – Μπλερ, Ρούμπιο και δισεκατομμυριούχοι στη λίστα
- Πύρρος Δήμας – Αφροδίτη Σκαφίδα: Αποκαλύπτουν πώς ξεκίνησε η σχέση τους και τι επιθυμούν για την κόρη τους
- «Έπρεπε να γίνουν όλα αυτά για να ασχοληθεί η κυβέρνηση»: Με υπομνήματα και προτάσεις οι αγρότες στον Μητσοτάκη
- Για να νιώσει ξανά υπερήφανη η χώρα χρειάζεται κάτι παραπάνω από μία φρεγάτα
- Τρομερή ατάκα του Γιασικεβίτσιους: «Καλό που χάνει βολές ο Ντε Κολό μήπως και τον πιάσω σε ποσοστό» (vid)
- Πέθανε ο πρώην υπουργός και αντιναύαρχος του Πολεμικού Ναυτικού Αλέξανδρος Παπαδόγγονας
