Γουέντι Ντενγκ, η πανίσχυρη κυρία Μέρντοχ
Έγινε, πριν από δυο 24ωρα, το πρόσωπο των ημερών λόγω της αστραπιαίας αντίδρασής της να προστατεύσει το σύζυγο της, Ρούπερτ Μέρντοχ, από την επίθεση του 26χρονου ακτιβιστή και κωμικού Τζόναθαν Μέι-Μπόουλς: η 43χρονη Γουέντι Ντενγκ επενέβη και εμπόδισε τον επιτιθέμενο να περιλούσει με αφρό ξυρίσματος το σύζυγό της, αναγκάζοντας τον βρετανικό Τύπο να τη χαρακτηρίσει όχι μόνο «Γυναίκα-τίγρη» και «Άγγελο του Τσάρλι», αλλά, πολύ περισσότερο την «ήρεμη, αν και ορισμένες φορές σκιώδη, δύναμη πίσω από τον 80χρονο επιχειρηματία».
Η σχέση εξελίχθηκε σε ροζ σκάνδαλο: ο Τσέρι παράτησε τη γυναίκα του, μετα από 30 χρονια γάμου, για χάρη της νεαρής πανέμορφης Κινέζας, η οποία τον παντρεύτηκε και κατάφερε έτσι να αποκτήσει την πολυπόθητη αμερικανική υπηκοότητα.
Ο τότε 67χρονος επιχειρηματίας, ο οποίος ήταν ακόμη παντρεμένος με τη δεύτερη σύζυγό του Άννα, την ερωτεύτηκε. Πήρε διαζύγιο και το 1999 την παντρεύτηκε, σε έναν πολυτελή γάμο που τελέστηκε στο καινούργιο του γιοτ, το «Morning Glory».
Η Ντενγκ έχει καταφέρει μέχρι στιγμής αξιοθαύμαστα πράγματα», σημειώνει σε άρθρο της την Πέμπτη η βρετανική εφημερίδα Independent, προσθέτοντας πως «πλέον η νεαρή γυναίκα αποτελεί το Νο1 πρότυπο για τη νέα γενιά των κοριτσιών της Κίνας, τα οποία θαυμάζουν τον δυναμισμό και την ανεξαρτησία της».
Αν και δεν κατέχει καμία επίσημη θέση στην εταιρεία News Corp, η Ντενγκ συμμετέχει ενεργά στη διαχείριση των υποθέσεων του συζύγου της και υπολογίζεται ότι μετά τον θάνατο του θα γίνει, εκτός απροόπτου, η ισχυρότερη κληρονόμος της οικογένειας μέχρι οι δυο κόρες του ζεύγους, η Κλόε και η Γκρέις, που είναι σήμερα 10 και 11 ετών αντίστοιχα, μπορέσουν να διεκδικήσουν στα 30 τους χρόνια, μια διόλου ευκαταφρόνητη κληρονομιά πολλών δισ. ευρώ. Αν και είναι ήδη πάμπλουτες: το 2007 ο πατέρας τους μεταβίβασε στην καθεμία μετοχές αξίας 100 εκατομμυρίων δολαρίων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Παγετός και λευκά τοπία: Οι θερμοκρασίες και τα χιόνια τα επόμενα 24ωρα – Τι θα γίνει σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη
- Το 47% των Γερμανών υπέρ μποϊκοτάζ του Μουντιάλ στις ΗΠΑ εάν ο Τραμπ συνεχίσει τις απειλές για Γροιλανδία
- AI σύντροφοι: Πώς η τεχνητή νοημοσύνη μετατρέπει τη μοναξιά σε εμπόρευμα
- Νέα στοιχεία για το μοντέλο που ήταν μέλος της συμμορίας ληστών – Συμμετείχε σε 4 ληστείες
- Λειψία – Μπάγερν Μονάχου 1-5: Παράσταση για ένα ρόλο!
- Αίγυπτος – Νιγηρία 0-0 (2-4 πεν.): Στην 3η θέση του Κόπα Άφρικα η ομάδα του Μπρούνο
