Ναυτίλος
Του Ελληνικού Κέντρου Θαλασσίων Ερευνών (ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε.), του μοναδικού ερευνητικού κέντρου στην Ελλάδα, που δραστηριοποιείται στη θαλάσσια έρευνα, της εταιρίας παραγωγής ôlyvon, της cyta η οποία υποστήριξε την παραγωγή και του ΣΚΑΪ, μέσω του οποίου γίνεται η τηλεοπτική μετάδοση της σειράς, εδώ και 6 εβδομάδες (κάθε Σάββατο στις 11 το πρωί).
Οι αντιδράσεις του κοινού που παρακολουθεί το Ναυτίλο, τόσο μέσα από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ όσο και από την ιστοσελίδα της σειράς είναι ιδιαίτερα θετικές και τα σχόλια που λαμβάνουμε ενθουσιώδη.
Αυτό που εισπράττουμε από τον κόσμο είναι υπερηφάνεια για ένα ντοκιμαντέρ που «μιλάει» ελληνικά και αφορά στον ελληνικό θαλάσσιο πλούτο, αλλά παράλληλα πληροί προδιαγραφές παραγωγών του εξωτερικού.
- Ουκρανία: H επόμενη τριμερής συνάντηση θα γίνει στις αρχές Μαρτίου, στα HAE λέει ο Ζελένσκι
- Βικτόρια Πλζεν – Παναθηναϊκός: Βίντεο με τη διαδικασία των πέναλτι
- Κούβα: Αμερικανοί πολίτες επέβαιναν στο ταχύπλοο εναντίον του οποίου άνοιξε πυρ η κουβανική ακτοφυλακή
- Σακελλαρίδης για υποκλοπές: Η υπόθεση τώρα αρχίζει, μέχρι την τελική απόδοση δικαιοσύνης
- Νέα επιστολή της Τουρκίας στα ΗΕ κατά της Ελλάδας – Υπεραμύνεται Γαλάζιας Πατρίδας και τουρκολιβυκού μνημονίου
- To υπερόπλο του Ιράν που έκλεψαν οι ΗΠΑ και είναι έτοιμοι να το χρησιμοποιήσουν εναντίον του
