Πορεία στο Σύνταγμα διοργανώνουν το Σαββατοκύριακο οι «Αγανακτισμένοι» της Πελοποννήσου
Το προσεχές Σαββατοκύριακο, 16 και 17 Ιουλίου, θα πραγματοποιηθεί πορεία «Αγανακτισμένων» πολιτών από όλη την Πελοπόννησο με προορισμό την πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα. Οι πολίτες θα ξεκινήσουν από την Τρίπολη με οχήματα, ποδήλατα και μηχανές.
Το προσεχές Σαββατοκύριακο, 16 και 17 Ιουλίου, θα πραγματοποιηθεί πορεία «Αγανακτισμένων» πολιτών από όλη την Πελοπόννησο με προορισμό την πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα. Οι πολίτες θα ξεκινήσουν από την Τρίπολη με οχήματα, ποδήλατα και μηχανές.
Όπως επισημαίνουν, η πορεία έχει στόχο να αναδείξει το ζήτημα του δικαιώματος της ελεύθερης διαμαρτυρίας των πολιτών με ειρηνικά μέσα και να εκφράσει τη λύπη, την αγανάκτηση και υον προβληματισμό, σχετικά με τα γεγονότα που συνέβησαν στην πλατεία Συντάγματος, το διήμερο 28 κα 29 Ιουνίου.
Το χρονοδιάγραμμα έχει υπολογιστεί με μέση ωριαία ταχύτητα τα 11,5 χλμ.
Η διαδρομή του Σαββάτου θα έχει αφετηρία την Τρίπολη, και μέσω της παλαιάς εθνικής οδού οι αγανακτισμένοι θα καταλήξουν στην Κόρινθο, με ενδιάμεσες στάσεις στους Μύλους, το Ναύπλιο, το Άργος και το Χιλιομόδι.
Η διαδρομή της Κυριακής θα έχει αφετηρία την Κόρινθο και θα καταλήξει στην πλατεία Συντάγματος, με ενδιάμεσες στάσεις στους Αγίους Θεοδώρους, την Κινέτα, τα Μέγαρα, τη Νέα Πέραμο, την Ελευσίνα και τελευταίο σταθμό τον Ασπρόπυργο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Συμφωνία Ταϊβάν – ΗΠΑ με μείωση των δασμών και αύξηση των αγορών αμερικανικών προϊόντων
- Γουατεμάλα: Ο δημοσιογράφος Ρουβέν Σαμόρα βγαίνει από τη φυλακή και τίθεται σε κατ’ οίκον κράτηση
- Από «ζόμπι» σε γίγαντα της AI – Πώς η SK Hynix έγινε ο κρυφός σύμμαχος της Nvidia
- Στην ΑΕΚ μέχρι το 2027 ο Πέτρος Μάνταλος
- «Οι ΗΠΑ είναι απολύτως προσηλωμένες στο ΝΑΤΟ» – «Δεν ανησυχώ για τις διαφωνίες» λέει ο Μαρκ Ρούτε
- Το Spotify τριπλασιάζει τα κέρδη του μετά την αύξηση των τιμών
- Βουτιά υπό το βάρος της τεχνητής νοημοσύνης στη Wall Street
- Οι ΗΠΑ αντιμέτωπες με καταστροφική περιβαλλοντική μόλυνση εξαιτίας ανάκλησης – δώρο στους ρυπαντές
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 13.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/jeswin-thomas-UiL3INnJzQw-unsplash-1-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442