Η Παρτιζάν ξανά στον δρόμο της ΑΕΚ στο Τσάμπιονς Λιγκ του χάντμπολ
Η Παρτιζάν Βελιγραδίου θα είναι η αντίπαλος της ΑΕΚ στον α' προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ στο χάντμπολ ανδρών. Το σέρβικο συγκρότημα, μαζί με τις Τατράν Πρέσοφ (Σλοβακία) και Πόρτο (Πορτογαλία) θα συμμετέχουν στον α' όμιλο όπως προέκυψε από την κλήρωση που έγινε τη Δευτέρα στη Βιένη. Ο αγώνας της πρωταθλήτριας Ελλάδας με την Παρτιζάν θα πραγματοποιηθεί στις 3 Σεπτεμβρίου.
Η Παρτιζάν Βελιγραδίου θα είναι η αντίπαλος της ΑΕΚ στον α’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ στο χάντμπολ ανδρών. Το σέρβικο συγκρότημα, μαζί με τις Τατράν Πρέσοφ (Σλοβακία) και Πόρτο (Πορτογαλία) θα συμμετέχουν στον α’ όμιλο όπως προέκυψε από την κλήρωση που έγινε τη Δευτέρα στη Βιένη. Ο αγώνας της πρωταθλήτριας Ελλάδας με την Παρτιζάν θα πραγματοποιηθεί στις 3 Σεπτεμβρίου.
Σε πιθανή νίκη θα διεκδικήσει την πρώτη θέση του ομίλου στις 4 Σεπτεμβρίου με αντίπαλο τη νικήτρια της αναμέτρησης Τατράν Πρέσοφ-Πόρτο, ενώ σε αντίθετη περίπτωση, την ίδια ημέρα, θα βρεθεί απέναντι στον ηττημένο του παραπάνω αγώνα με στόχο την τρίτη θέση.
Ο πρώτος κάθε ομίλου (από τους τέσσερις συνολικά που προέκυψαν από τη σημερινή κλήρωση) θα προκριθεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, ο δεύτερος και ο τρίτος θα «περάσουν» στον τρίτο γύρο του EHF Cup, ενώ ο τέταρτος θα προκριθεί επίσης στο EHF Cup αλλά στον δεύτερο γύρο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- «Ένταση» ανάμεσα σε Νετανιάχου και την ομάδα του Τραμπ πριν τη συνάντηση της Δευτέρας
- Σκανδιναβία: Η καταιγίδα Γιοχάνες άφησε πίσω της δύο νεκρούς και χιλιάδες σπίτια χωρίς ρεύμα
- Ουκρανία: Ο Ζελένσκι λέει πως μετά την συνάντηση με τον Τραμπ θα έχει συνομιλίες με ευρωπαίους ηγέτες
- Ανοιχτά καταστήματα την Κυριακή – Το ωράριο λειτουργίας έως την Τετάρτη
- Συνελήφθη ο τράπερ Ivan Greko – Αγνόησε την αποφυλάκιση με κατ’ οίκον περιορισμό και οι άλλες «αμαρτίες»
- Αγρότης με δεσμευμένο λογαριασμό: «Δεν έχω ούτε ένα ευρώ» – H κυβέρνηση «λειτουργεί με πρακτικές Βόρειας Κορέας»



