Η Παρτιζάν Βελιγραδίου θα είναι η αντίπαλος της ΑΕΚ στον α’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ στο χάντμπολ ανδρών. Το σέρβικο συγκρότημα, μαζί με τις Τατράν Πρέσοφ (Σλοβακία) και Πόρτο (Πορτογαλία) θα συμμετέχουν στον α’ όμιλο όπως προέκυψε από την κλήρωση που έγινε τη Δευτέρα στη Βιένη. Ο αγώνας της πρωταθλήτριας Ελλάδας με την Παρτιζάν θα πραγματοποιηθεί στις 3 Σεπτεμβρίου.

Σε πιθανή νίκη θα διεκδικήσει την πρώτη θέση του ομίλου στις 4 Σεπτεμβρίου με αντίπαλο τη νικήτρια της αναμέτρησης Τατράν Πρέσοφ-Πόρτο, ενώ σε αντίθετη περίπτωση, την ίδια ημέρα, θα βρεθεί απέναντι στον ηττημένο του παραπάνω αγώνα με στόχο την τρίτη θέση.

Ο πρώτος κάθε ομίλου (από τους τέσσερις συνολικά που προέκυψαν από τη σημερινή κλήρωση) θα προκριθεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, ο δεύτερος και ο τρίτος θα «περάσουν» στον τρίτο γύρο του EHF Cup, ενώ ο τέταρτος θα προκριθεί επίσης στο EHF Cup αλλά στον δεύτερο γύρο.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ