«Ανθισμένες Μανόλιες», στο Mega
Σκηνοθεσία: Χέρμπερτ Ρος
Παίζουν: Τζούλια Ρόμπερτς, Ντάριλ Χάνα, Σάλι Φιλντ, Ντόλι Πάρτον, Σίρλεϊ Μακ Λέιν, Ολυμπία Δουκάκη, Τομ Σκέριτ, Σαμ Σέπαρντ
Διάρκεια: 113′
‘Εξι πολύ ξεχωριστές γυναίκες, τις οποίες ενώνει η φιλία και η πίστη μέσα στους κύκλους της ζωής, του γάμου, της γέννησης και του θανάτου, βρίσκονται στο επίκεντρο αυτής της συγκινητικής ταινίας.
Αν και διαφορετικές μεταξύ τους, δεν κρύβουν τίποτα η μια από την άλλη. Η ξεροκέφαλη και όμορφη Σέλμπι, η θεληματική μητέρα της, Εμ Λιν, η ιδιοκτήτρια του ινστιτούτου καλλονής, Τρούβι, η εριστική και μίζερη Γουάιζερ, η κομψή χήρα δημάρχου, Κλαίρη και η μυστηριώδης Ανέλ, το νεοφερμένο κορίτσι στην πόλη, είναι οι έξι ξεχωριστές αυτές γυναίκες.
Μοιράζονται τους φόβους τους, αλλά και τις μεγάλες φιλοδοξίες τους με πικρόχολο ύφος, κάνοντας την αυτοκριτική τους σε κάθε τους συνάντηση.
Οι κυρίες αυτές έχουν δημιουργήσει μια ιδιαίτερη φιλία, που γεφυρώνει την διαφορά ηλικίας και κοινωνικής τους θέσης. Κάθε μια, με το δικό της τρόπο, είναι πεισματάρα, θαρραλέα και μπορεί να υποστηρίξει τις φίλες της στην χαρά και στην λύπη….
- Πασχάλης Τερζής: Εισήχθη με αναπνευστικά προβλήματα στo νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του
- Ουκρανία: Το deal αναβάλλεται… λόγω Γροιλανδίας και «Συμβουλίου Ειρήνης»
- Προβληματισμός σε Αθήνα, ΕΕ για το «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ – Αποδέχτηκε την πρόσκληση ο Νετανιάχου που έχει αιματοκυλίσει τη Γάζα
- Βουλή: Με αντιδράσεις η συζήτηση για τη συγκρότηση της διακομματικής για το αγροτικό
- ΠΑΣΟΚ: Κατέθεσε πρόταση στη συζήτηση για διακομματική επιτροπή για τον πρωτογενή τομέα
- O Ροντινέι έγινε… viral: Τραγουδάει το «Μα δεν τελειώσαμε» μετά τη νίκη του Ολυμπιακού (vid)
