Διακρατική Δράση για τηλεοπτικά σποτ στη Ρόδο
Μεταξύ 22-28 Αυγούστου νέοι και νέες της Ρόδου μαζί με 8 νέους από την Πορτογαλία και τη Βουλγαρία (4 νέοι ανά χώρα) θα περάσουν μαζί μια εβδομάδα δημιουργίας στη Νότια Ρόδο σε χώρο που θα παραχωρηθεί από το Δήμο Ρόδου.
Η διακρατική ομάδα θα εκπαιδευτεί στη δημιουργία ταινιών (τηλεοπτικών σποτ), θα εξερευνήσει τη ροδίτικη φύση και στη συνέχεια θα δημιουργήσει τηλεοπτικά σποτ, τα οποία θα προβάλει σε διαπολιτισμική γιορτή που θα οργανωθεί στο τέλος του προγράμματος.
Η συγκεκριμένη δράση έχει τίτλο «Ας κάνουμε μια ταινία» και χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα της Ε.Ε. «Νέα Γενιά σε Δράση», το οποίο διαχειρίζεται το Ινστιτούτο Νεολαίας.
Το σχέδιο αυτό χρηματοδοτείται με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, στο πλαίσιο του προγράμματος Νέα Γενιά σε Δράση.
Η παρούσα ανακοίνωση δεσμεύει μόνο τον συντάκτη της και η Επιτροπή δεν ευθύνεται για τυχόν χρήση των πληροφοριών που περιέχονται σε αυτήν.
- ΗΠΑ: Ο Μαδούρο ζητά την απόρριψη της ποινικής υπόθεσης εναντίον του
- Λουτσέσκου: « Είμαι πολύ περήφανος για την προσπάθεια των παικτών στην Ευρώπη»
- Βραζιλία: Στους 55 ανήλθαν οι νεκροί από τις πλημμύρες και τις κατολισθήσεις – 13 οι αγνοούμενοι
- Conference League: Με Άλκμααρ ή Τσέλιε στους «16» η ΑΕΚ
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Πέντε «βόμβες» σε μία απόφαση
- Europa League: Πρόκριση για Γκενκ (3-3) και Μπολόνια (1-0) – Αυτές είναι οι 16 ομάδες που προκρίθηκαν