Με βροχερό καιρό η «απόδραση» για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος
Βροχερός θα είναι ο καιρός το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος με βροχές και τοπικές καταιγίδες να πλήττουν όλη τη χώρα κυρίως απογευματινές και βραδινές ώρες. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση. Πάντως δεν αναμένεται να δημιουργηθούν προβλήματα στις θαλάσσιες συγκοινωνίες.
Βροχερός θα είναι ο καιρός το τριήμερο με βροχές και τοπικές καταιγίδες να πλήττουν όλη τη χώρα κυρίως απογευματινές και βραδινές ώρες.
Σύμφωνα με την πρόβλεψη της ΕΜΥ:
Το Σάββατο ο καιρός προβλέπεται αρχικά αίθριος. Από το μεσημέρι και μετά στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα σημειωθούν σποραδικές καταιγίδες στην Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, τη δυτική Μακεδονία, το βορειοανατολικό Αιγαίο και στα ορεινά των υπόλοιπων βόρειων και κεντρικών περιοχών.
Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ και στα νότια πρόσκαιρα 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία μέχρι 30 βαθμούς στα βόρεια και έως 29 βαθμούς Κελσίου στο Αιγαίο.
Την Κυριακή, προεβλέπονται βροχές και τοπικές καταιγίδες στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και το βόρειο Αιγαίο.
Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί, βορειοδυτικοί 4-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.
Τη Δευτέρα (Αγίου Πνεύματος) η ΕΜΥ προβλέπει νεφώσεις που θα αυξηθούν και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά, καθώς και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά.
Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί, βορειοδυτικοί 3-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πλήθος κόσμου στο σημείο του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη – Συγκίνηση και αναπάντητα «γιατί»
- Λάρισα: Σφοδρή σύγκρουση αυτοκινήτων – Τρεις τραυματίες
- Λέρος: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία στον 18χρονο που σκότωσε τον πατέρα του
- Το βίντεο του Χέιζ-Ντέιβις από τη vintage κάμερα στον τελικό με τον Ολυμπιακό (vid)
- Πάνος Ρούτσι στο in: Δεν θα σταματήσουμε, δεν θα κουραστούμε και δεν θα ξεχάσουμε μέχρι να βρούμε το δίκιο
- Τέμπη: «Δεν ανεχόμαστε πια την κοροϊδία» – Μήνυμα Πάνου Ρούτσι για την επέτειο της σιδηροδρομικής τραγωδίας
