ΑΡΧΙΚΟΝ : Απέσπασε σημαντική διάκριση από τη FIABCI
Σημαντική διάκριση απέσπασε η τεχνική εταιρεία ΑΡΧΙΚΟΝ Α.Ε. από τη Διεθνή Ομοσπονδία του κλάδου Ανάπτυξης Ακινήτων, FIABCI (Confederation Internationale des Administrateurs de Bien Immobiliers), κατά τη διάρκεια του 62ου Παγκόσμιου Συνεδρίου που πραγματοποιήθηκε στην Πάφο της Κύπρου.
Το βραβείο απονεμήθηκε για την κατασκευή του «Σύγχρονου Κέντρου Αποθήκευσης – Συσκευασίας – Τυποποίησης Προϊόντων υπό Συντήρηση και Κατάψυξη», το οποίο αποπερατώθηκε, για λογαριασμό της εταιρείας ΑΒ Βασιλόπουλος, στα Οινόφυτα Βοιωτίας.
Το σύγχρονο κέντρο, επιφάνειας 35.000 μ² σε έκταση 115.000 μ², αποτελείται από καινοτόμα συστήματα με νέες εφαρμογές διαχείρισης που έχουν συμπεριληφθεί στην κατασκευή, αυστηρές προδιαγραφές στη μελέτη και διαμόρφωση των εσωτερικών χώρων, ενώ κατά τη διάρκεια της κατασκευής η ΑΡΧΙΚΟΝ Α.Ε. εναρμονίστηκε με τις πρακτικές προστασίας του περιβάλλοντος. Το έργο διήρκησε 14 μήνες και παραδόθηκε τον Δεκέμβριο του 2009.
Τα βραβεία απονέμονται κάθε χρόνο από τη FIABCI στα αρτιότερα κτιριακά έργα, τα οποία πληρούν όλες τις βασικές αρχές ανάπτυξης ακινήτων. Η Διεθνής Ομοσπονδία ιδρύθηκε στο Παρίσι το 1948, λειτουργεί σε περισσότερες από 60 χώρες και αριθμεί πάνω από 3.500 μέλη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Allianz: Ο κόσμος χωρίς το ΝΑΤΟ – Εξετάζοντας τις πιθανότητες
- Συνταγή: Παραδοσιακή χορτόπιτα
- Συνάντηση Πούτιν με τους απεσταλμένους των ΗΠΑ Γουίτκοφ και Κούσνερ για τον πόλεμο στην Ουκρανία
- Σε ποιες περιοχές επιμένει η κακοκαιρία την Πέμπτη – Καταιγίδες και θυελλώδεις άνεμοι
- Το blueberry είναι superfood (έστω κι αν δεν του φαίνεται)
- Σοβαρές παθήσεις στον εγκέφαλο προκαλεί η ατμοσφαιρική ρύπανση


