«Αποφασισμένοι για λύσεις» οι ιθύνοντες του ελληνικού ποδοσφαίρου
Ο πρόεδρος της ΕΠΟ Σοφοκλής Πιλάβιος υποδέχθηκε την Τρίτη τους Βαγγέλη Μαρινάκη, Γιώργο Μποροβήλο, Πατρίκ Κομνηνό, Σπύρο Καλογιάννη και Στέλιο Γιαννακόπουλο με τους οποίους συζήτησε τα προβλήματα που υπάρχουν στον χώρο του ποδοσφαίρου. Ο κάθε ένας έκανε τις προτάσεις του για να βγει από το τέλμα το ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ όλοι συμφώνησαν ότι θα πρέπει να υπάρξει τέλος στην «παρωδία» που έχει στηθεί το τελευταίο διάστημα στο άθλημα.
Ο πρόεδρος της ΕΠΟ Σοφοκλής Πιλάβιος υποδέχθηκε την Τρίτη τους ανθρώπους της Σούπερ Λίγκας, τον πρόεδρο Βαγγέλη Μαρινάκη, τον αναπληρωτή πρόεδρο Γιώργο Μποροβήλο, τον εκτελεστικό διευθυντή Πατρίκ Κομνηνό και πρόεδρο της Ένωσης Football League και Football League 2 Σπύρο Καλογιάννη και τον πρόεδρο του ΠΣΑΠ Στέλιο Γιαννακόπουλο.
Ο κάθε ένας έκανε τις προτάσεις του για να βγει από το τέλμα το ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ όλοι συμφώνησαν ότι θα πρέπει να υπάρξει τέλος στην «παρωδία» που έχει στηθεί το τελευταίο διάστημα στο άθλημα.
Η συνάντηση ξεκίνησε στις 12:00 με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να φτάνει με καθυστέρηση στα γραφεία της ΕΠΟ (περίπου στις 13:30), ενώ λίγο νωρίτερα είχε αποχωρήσει ο Στέλιος Γιαννακόπουλος.
Οι ιθύνοντες του ελληνικού ποδοσφαίρου κατέθεσαν τις προτάσεις τους για να λυθούν τα προβλήματα στον χώρο, ενώ ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ αποχωρώντας τόνισε:
«Αυτό που έχω να πω είναι ότι είχαμε μια εποικοδομητική συζήτηση με τους ανθρώπους της ομοσπονδίας αλλά και τους ανθρώπους της Super League και της Football League- Football League 2. Οι συζητήσεις έγιναν σε πολύ καλό κλίμα. Συμφωνήσαμε ότι υπάρχουν πολλά θέματα που πρέπει να ρυθμιστούν ώστε να νιώθουν καλά οι ποδοσφαιριστές.
»Από κει και πέρα δεν έχω ανακοινώσω κάτι. Θα ήθελα να τονίσω ότι το σίγουρο είναι ότι υπάρχει πολύ καλό κλίμα και διάθεση για να βρεθούν λύσεις. Για τους ποδοσφαιριστές υπάρχουν πολλά προβλήματα και πρέπει να βρουν τρόπο να ηρεμήσουνε για να ξέρουν τι γίνεται. Να ξέρουμε ότι υπάρχει πλάνο και καθαρή προσέγγιση και μέλλον στο χώρο τους.
»Τα προβλήματα που απασχολούν τους Έλληνες ποδοσφαιριστές είναι πολλά και πρέπει να λυθούν. Υπήρχαν συμφωνίες και διαφωνίες όμως σημασία έχει ότι μπορούμε να τα συζητήσουμε. Εμείς θα είμαστε σε επικοινωνία».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης 2-0: Κατέκτησε το 29ο πρωτάθλημα στην ιστορία της η «Μπάρτσα»!
- Μίλαν-Αταλάντα 2-3: «Κραχ» των γηπεδούχων και κίνδυνος να χάσει το Champions League
- Όλα τα γκολ της αγωνιστικής σε πλέι οφ και πλέι άουτ της Super League (vids)
- Πλήρες ροτέισον από τον Μαρτίνεθ, στην ήττα της Βαλένθια από τη Μπασκόνια, πριν τον «τελικό» με Παναθηναϊκό
- Ο «δρόμος» της ΑΕΚ στο Champions League – Πότε είναι οι αγώνες
- Τραυματίστηκε o Καρέτσας και αποχώρησε με δάκρυα στα μάτια (vid)
- Πότε θα γίνει η απονομή του πρωταθλήματος στην ΑΕΚ
- Ο Μαρτίνεθ επιβεβαίωσε ότι είναι ξεπεσμένος ελίτ και ότι ο Λανουά είναι ακατάλληλος αρχιδιαιτητής (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 11.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/francisco-moreno-U8kQFsu9vzw-unsplash-315x220.jpg)














































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442