Κλείνει τις επόμενες ώρες το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα
Τις επόμενες ώρες αναμένεται να «κλείσει» το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα, ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, σημειώνοντας ότι εξετάζονται ακόμη τεχνικά ζητήματα. Ο Γ. Πεταλωτής πρόσθεσε ότι αμέσως μετά θα ανακοινωθεί και η διαδικασία έγκρισής του από τα κυβερνητικά όργανα και η ψήφισή του από τη Βουλή.
Τις επόμενες ώρες αναμένεται να «κλείσει» το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα, ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, σημειώνοντας ότι εξετάζονται ακόμη τεχνικά ζητήματα.
Ο Γ. Πεταλωτής πρόσθεσε ότι αμέσως μετά θα ανακοινωθεί και η διαδικασία έγκρισής του από τα κυβερνητικά όργανα και η ψήφισή του από τη Βουλή.
Σχετικά με το δημοσίευμα σε γερμανική εφημερίδα ότι το ΔΝΤ δεν θα πληρώσει το μερίδιό του στην 5η δόση του δανείου προς την Ελλάδα, ο κ. Πεταλωτής τόνισε ότι η κυβέρνηση δεν έχει καμία ενημέρωση.
Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών ο ίδιος ρωτήθηκε για το αν η κυβέρνηση προβληματίζεται από τις σκέψεις του κ. Καρατζαφέρη να αποσύρει από το Κοινοβούλιο τους βουλευτές του.
«Μας προβληματίζει, αυτή την ώρα, να κλείσουμε το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα και να προχωρήσουμε στις γρήγορες αλλαγές που χρειάζονται ώστε η χώρα να αποκτήσει αναπτυξιακή τροχιά» ξεκαθάρισε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Το Πεντάγωνο φέρεται να χρησιμοποίησε το Claude της Anthropic στην επιδρομή κατά του Μαδούρο στη Βενεζουέλα
- Καραϊβική: Νέο πλήγμα των ΗΠΑ εναντίον ταχύπλοου σκοτώνει τρεις επιβαίνοντες
- Ουκρανία: Δεν έχω πειστεί ότι κάποια μέρα η Ρωσία θα κλείσει συμφωνία, λέει ο πρεσβευτής των ΗΠΑ στο ΝΑΤΟ
- Συγκλονιστική μαρτυρία πατέρα που το παιδί του έβαλε τέλος στη ζωή του
- Σαλαμίνα: «Τον είδαν να φοράει την ακριβή καδένα της» – Μαρτυρία για τη δολοφονία της Φαιναρέτης Μπαξεβάνη
- Περού: Το κοινοβούλιο συζητά την αποπομπή του υπηρεσιακού προέδρου για «ανάρμοστη συμπεριφορά»
