Σε υπέρηχο υποβλήθηκε ο Νίκολας
Μπορεί στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος να έκανε μια από τις χειρότερες εμφανίσεις του με την φανέλα του Παναθηναϊκού, ωστόσο, φαίνεται πως είχε… δικαιολογία για αυτό. Συγκεκριμένα, ο Αμερικανός γκαρντ, αισθάνεται ενοχλήσεις στον γλουτό και τη Δευτέρα υποβλήθηκε σε υπέρηχο.
Μπορεί στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος να έκανε μια από τις χειρότερες εμφανίσεις του με την φανέλα του Παναθηναϊκού, ωστόσο, φαίνεται πως είχε… δικαιολογία για αυτό.
Ο Ντρου Νίκολας ένιωσε ενοχλήσεις στον γλουτό γι’ αυτό την Δευτέρα (16/05) υποβλήθηκε σε υπέρηχο, ωστόσο δεν πρόκειται για κάτι ανησυχητικό, καθώς τα αποτελέσματα ήταν «καθαρά»
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η αφρικανική σκόνη «πνίγει» την Αττική: «Εξαφανίστηκαν» Ακρόπολη και Λυκαβηττός – Πότε θα υποχωρήσει το φαινόμενο
- Ferries Canceled in Greece Amid Severe Winds
- Πτώσεις δέντρων λόγω θυελλωδών ανέμων σε πολλές περιοχές στην Αττική
- Δεν ελπίζω τίποτα, δε φοβάμαι τίποτα, είμαι ελεύθερος: Με Καζαντζάκη παρέδωσε το «γαλλικό Grammy» στη Νανά Μούσχουρη ο Αλιάγας
- Εργασιακό burnout – Μύθοι και αλήθειες για το σύνδρομο που εξαντλεί πάνω από τρεις στους τέσσερις
- Βρετανία: Δικηγόρος έκλεψε 600.000 λίρες για πορνό, σεξ και αντίκες – Φάρμακο για το Πάρκινσον τον κατέστρεψε

